7 نکته مهم در تمیز کردن درس شما یاد بگیرند که از کار در یک رستوران

که نمی دلتنگ برای رستوران ها در حال حاضر ؟ شما از دست رفته خود را رفتن به یک ساعت یک مبارک و اشتیاق برای اخبار

توسط ELEMENTORSITE در 19 تیر 1399

که نمی دلتنگ برای رستوران ها در حال حاضر ؟ شما از دست رفته خود را رفتن به یک ساعت یک مبارک و اشتیاق برای اخبار مورد علاقه خود را نوار به جای امید بستن به خوردن هر روز در خانه و چندین بار در آخر هفته. آشپزخانه خود را عملا عامل مانند یک رستوران در حال حاضر, بنابراین شاید وقت آن است برای دریافت خلاق و قرار دادن برخی از شیوه های حرفه ای برای استفاده و دریافت خود را بسیار خود را تمیز کردن آشپزخانه.

ما بررسی های جلو-از-خانه, کارکنان, سرور, bartenders و سرآشپزها (فعلی و سابق) برای کشف بهترین درس تمیز کردن آنها یاد گرفتم و هنوز هم استفاده از در خانه به این روز است.

1. استفاده از مواد تشکیل دهنده پخت و پز خود را برای تمیز کردن

چرا ظرف خود را سخت به دست آورده دلار برای تمیز کردن محصولات که برخی از بهترین (و بیشتر سازگار با محیط زیست) راه حل در حال حاضر در شربت خانه خود را? خود را ساده پخت و پز و تمیز کردن فرآیندهای با قرار دادن مواد ساده کار در آشپزخانه فضاها و سطوح.

در رستوران دونالد شمارش ملی سرآشپز اجرایی شهرستان Winery, سوگند ساده سرکه سفید برای مراقبت از لوله ها با آب ایجاد می کند. "مقداری سرکه را در یک کیسه ساندویچ و استفاده از یک باند لاستیکی به آن متصل به شیر آب و سپس اجازه دهید آن نشسته یک شبه و شستشو در صبح" او نشان می دهد. پاداش: شما همچنین می توانید تمیز کردن تابلوهای چوبی که آیا مقاومت در برابر گرما و راحتی به باکتری های بندر با سرکه سفید بیش از حد.

2. ایجاد یک "پایان شیفت" روال

سارا وهیتلی استفاده می شود که کار جلو از خانه به عنوان یک میزبان سرور, مدیر و متصدی بار هنوز شیوه های معمول او آموخته در رستوران روز: پایان هر شیفت با همان تمیز کردن وظایف.

برای کسی که در خانه است که ممکن است به معنای شستشو کانتر جارو کف و شستن ظروف خود را. "احساس کلی این است که به ترک و یا به خواب رفتن—با آشپزخانه خود را در شرایط ایده آل تا زمانی که شما می رسند فردا (یا بیدار), شما می توانید شروع روز جدید و گرفتن از دیروز" او می گوید.

گاهی اوقات پخت و پز کثیف است. اما اجازه ندهید که ترس از یک ظرف غذا بزرگ برای تمیز نگه داشتن شما را از با استفاده از آشپزخانه خود را. به جای شکستن سخت و طاقت فرسا با تمیز کردن پس از خود را به عنوان شما بروید. برای مثال اگر شما در حال ساخت یک سالاد با, در خانه, پانسمان, شلاق تا پانسمان در پردازنده مواد غذایی خود را بشویید پردازنده و تمام ابزار شما استفاده کنید و سپس حرکت به قسمت بعدی از ظرف.

این رویکرد با این نسخهها کار به خصوص به خوبی با چند مرحله فرآیندهای پخت و پز مانند پخت می گوید: سابق بیکر لیدیا Krebsky: "من استفاده می شود به یک ظرف غذا بزرگ در آشپزخانه اگر من پخته شده و یا پخته شده," او می گوید. "پس از کار به عنوان یک نانوا, من در حال حاضر راه کارآمد تر در آشپزخانه. من آموخته ام به تمیز کردن به من طبخ یا پخت درست مثل مادر بزرگ من و مادر همیشه می گفت من باید."

4. تنظیم مجدد در آغاز یک "تغییر"

Malinda فولر سابق متصدی بار و سرور استفاده کردم برای شروع خود را تغییر توسط بازنشانی (با تمیز کردن, جوراب زنانه ساقه بلند و سازماندهی) بنابراین همه چیز او نیاز خواهد بود به راحتی findable و قابل استفاده یک عادت است که در خانه گیر کرده است. "سریع به جلو: من نمی تواند شروع یک وعده غذایی و یا پروژه بدون تمیز کردن آشپزخانه من, فضا," او می گوید.

در آشپزخانه خود را که ممکن است شبیه به شروع روز خود اطمینان سطوح و تمام ابزار شما نیاز به طبخ تمیز و آماده برای استفاده است. ایده این است برای اطمینان از بهره وری بنابراین شما لازم نیست برخورد ضربه زمانی که شما در حالت پخت و پز.

5. به دنبال "اولین بار در/اول از" قانون

چگونه شما خود را سازماندهی یخچال (و فریزر و شربت خانه, که برای ماده) می تواند یک تفاوت بزرگ در نگه داشتن زندگی خود را مرتب و حصول اطمینان از شما اجازه ندهید که هر چیزی را از بین بردن و یا به هدر. درس مهم لیز برگ آموخته در رستوران روز: "را قدیمی ترین اقلام را به جلو به شما یادآوری به استفاده از آنها را قبل از آنها بد پس از آن را پشت اقلام به جلو هنگامی که شما به سهام تا, دوباره," او می گوید. اگر شما خالی کردن که جدید 6-بسته روزانه خود ماست یونانی پشت آنهایی که در حال حاضر در یخچال شما هرگز شگفت زده می شود تاریخ انقضا.

6. برچسب کاملا همه چیز

دوباره: خیلی از تمیز نگه داشتن آشپزخانه پیشگیری است. نگاهی به هفته گذشته باقی مانده ، تا کنون پیدا هفته گذشته باقی مانده در یخچال تنها به کشف خود را پیرکس دارای بدل به یک ظرف پتری برای قالب ؟ Nip که مشکل در جوانه با یک سیستم برچسب زدن.

تل Baum صاحب چاق بکن بکن Alimentari در آتلانتا توصیه می شوی هر یک مورد در یخچال خود را با نام و تاریخ و فریزر. "همانطور که من اغلب بزرگ دسته از سس ها و سوپ ها در خانه برای خانواده من قرار دادن برچسب در هر مورد به من کمک می کند تا نگه داشتن همه چیز سازمان یافته و به راحتی قابل تشخیص," او می گوید.

7. فرض کنیم چیزی را آلوده تر از آن به نظر می رسد

کارن شاهرخ بیمه تحقیقات ویرایشگر که هنگامی که مشغول به کار در یک رستوران به عنوان یک busser, صبحانه دستیار و پیشخدمت به دنبال برخی از پروتکل های دقیق در این کار برای جلوگیری از گسترش میکروب ها—و او هنوز هم استفاده از آنها را به این روز است.

یک نکته او را ارائه کرده است: پاکسازی تاپ از قوطی قبل از اینکه شما را یک بازکن می تواند به آنها و یا باز کردن یک زبانه کشیدن. "به یاد داشته باشید شما هیچ ایده که در آن کسانی که قوطی های ذخیره شده [قبل از شما آنها را به منزل] و برای چه مدت" او می گوید. (این نیز ممکن است معنی شما پاکسازی خود را می توانید درب بازکن, اگر شما در حال حاضر نیست و یا شستشو است که می تواند از پارك قبل از شما قرار داده و لب خود را به آن.)

در امتداد خطوط همان خطا در کنار احتیاط هنگامی که شما در حال دست زدن به چیزی است که شما را خوردن و یا نوشیدن از. "دسته ظروف و بشقاب و ظروف نقره در مناطقی که مردم نمی خوردن یا نوشیدن از" شاهرخ نشان می دهد. به عبارت دیگر اگر شما در حال حمل یک نوشیدنی به عضو دیگری از خانواده خود نمی گرفتن لبه. و به حمل یک بشقاب گرفتن آن به سمت پایین و به جای clasping انگشتان دست خود را در بالای خوردن سطح. "با وجود ما مکرر دست شستن, آن را هنوز هم یک قاعده سرانگشتی مناسب."



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن