روسیه و هند با وجود تهدید تحریم های آمریکا، توافقنامه نظامی امضا کردند
راجنت سینگ، وزیر دفاع هند در توییتر اعلام کرد که روسیه و هند روز دوشنبه چندین قرارداد همکاری نظامی-فنی امضا کردند که میتواند دهلی نو را در معرض خطر تحریمهای آمریکا قرار دهد.
سینگ نوشت: "هند عمیقا از حمایت قوی روسیه از هند قدردانی می کند. ما امیدواریم که همکاری ما صلح، رفاه و ثبات را برای کل منطقه به ارمغان بیاورد." "خوشحالم که تعدادی موافقتنامه / معاهدات / پروتکل ها در مورد سلاح های سبک و همکاری نظامی امضا شده است."
ساعاتی قبل، رئیس دفاع هند و همتای روسی او، ژنرال سرگئی شویگو. پیش از دیدار دوشنبه شب بین نارندرا مودی، نخست وزیر هند و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در دهلی نو گفتگو کرد.
امروز در دهلی نو با ژنرال سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه، گفتگوهای سازنده، ثمربخش و قابل توجهی در زمینه همکاری در دفاع انجام شد. سینگ افزود: هند برای مشارکت استراتژیک ویژه و ممتاز خود با روسیه ارزش قائل است.
به گزارش خبرگزاری تاس روسیه، وزارت دفاع روسیه روز دوشنبه به خبرنگاران گفت که دو کشور توافقنامه همکاری نظامی-فنی برای دهه آینده تا سال 2030 را امضا کردند.
آژانس گفت که این توافق همکاری بین انواع و جنس سربازان و همچنین مسائل مربوط به تامین و توسعه تسلیحات و تجهیزات نظامی را روشن می کند.
دو رهبر توافقنامه ای را برای تولید بیش از 500000 تفنگ تهاجمی AK-203 در کارخانه ای در منطقه آمتی در اوتار پرادش، تحت قراردادی به ارزش بیش از 500،000 دلار امضا کردند.
سینگ روز دوشنبه گفت: ما امیدواریم که روسیه شریک اصلی هند در این شرایط چالش برانگیز باقی بماند.
پوتین و مودی قرار است روز دوشنبه در بیست و یکمین اجلاس سالانه هند و روسیه با یکدیگر دیدار کنند که در طی آن قرار است دو طرف تعدادی توافقنامه تجاری و دفاعی را امضا کنند.
که در ایندین اکسپرس گفت که انتظار می رود دو رهبر حدود ده توافقنامه دفاعی و تولیدی از جمله برای هلیکوپتر، تفنگ، لجستیک دفاعی، نفت و فضا امضا کنند.
این خبر بیش از یک سال پس از اعمال تحریم های واشنگتن علیه پکن به دلیل خرید هواپیماهای جنگی و موشک های زمین به هوا از روسیه منتشر شد.
بر اساس قانون 2017 ایالات متحده با هدف منصرف کردن کشورها از خرید تجهیزات نظامی روسیه به نام ضد تحریم علیه آمریکا (CAATSA)، روسیه، کره شمالی و ایران به عنوان مخالفان معرفی شده اند.
قانون فدرال رفتار روسیه در اوکراین، مداخله در انتخابات سال 2016 آمریکا و کمک به سوریه را دلیلی برای تحریم شرکای خریدار تجهیزات نظامی روسیه عنوان می کند.
ماه گذشته، روسیه شروع به تامین سیستم های موشکی ضدهوایی اس-400 هند کرد که به عنوان بخشی از قراردادی به ارزش 5.5 میلیارد دلار که در سال 2018 امضا شد، به دلیل تهدید چین خریداری کرد.
خبرگزاری اینترفاکس روسیه به نقل از دیمیتری شوگایف، رئیس آژانس همکاری نظامی روسیه گفت: «اولین تحویل در حال حاضر آغاز شده است.
واشنگتن ماه گذشته به دهلی نو گفت که بعید است از قانون تحریم ها معاف شود.
نیوزویک برای اظهار نظر با دولت بایدن تماس گرفت.
[ad_2]