رانش زمین معدنچیان یشم و سایرین در میانمار را با خود برد و دست کم 70 نفر مفقود شدند.
مقامات می گویند که رانش زمین در معدن یشم در شمال ایالت کاچین در میانمار منجر به کشته شدن یک نفر و ناپدید شدن دست کم 70 نفر با ادامه تلاش های جستجو و نجات شد.
بیش از 70 کارگر صبح روز چهارشنبه در حال حفاری یشم بودند که انبوهی از خاک و زباله از سایر معادن مجاور از صخره لیز خورد و حدود 200 فوت روی معدنچیان افتاد و بسیاری از آنها را به داخل دریاچه برد.
نیو چاو، افسر تیم نجات گایونار، به آسوشیتدپرس گفت: "حدود 150 امدادگر و آتش نشان در حال جستجوی منطقه هستند و تاکنون جسد یک معدنچی یشم را پیدا کرده ایم و به یافتن دیگران ادامه می دهیم."
طبق گزارش ها، سه مغازه کوچک حاوی حداقل پنج زن جوان در رانش زمین مدفون شدند.
زمین لغزش در منطقه کوهستانی Hpakant رخ داد که دارای برخی از غنی ترین ذخایر یشم در جهان است. به دلیل فساد مربوط به صنعت معدن یشم، ارتش قبلا استخراج معادن در این منطقه را متوقف کرده بود، اما برخی شرکت ها از معادن غیرقانونی بهره برداری می کنند.
اگر تعداد بیشتری از معدنچیان جان خود را از دست بدهند، تلفات ناشی از رانش زمین می تواند نزدیک به سایر حوادث سال های اخیر باشد.
در ژوئیه 2020، حداقل 162 نفر در رانش زمین در هپاکانت جان باختند، و یک تصادف در نوامبر 2015 جان 113 نفر را گرفت. در آخرین کوه خاک و بقایای معادن دیگر تا ارتفاع 200 فوتی یک شبه فرو ریخت و بیشتر آنها را ویران کرد - حداقل 70 کلبه کارگران خوابیدند
گزارش ها از ناحیه Hpakant که مرکز بزرگترین و پرسودترین صنعت معدن یشم در جهان است، کمیاب بود. این منطقه ای است که درگیری های پراکنده بین ارتش میانمار و نیروهای چریکی قومی درگرفته است.
Hpakant یک منطقه کوهستانی و دورافتاده در ایالت کاچین، در 600 مایلی شمال بزرگترین شهر میانمار یانگون است. آتش بس در منطقه پس از کودتای اول فوریه که باعث سرنگونی آنگ سان سوچی و دولت منتخب او شد، مختل شد.
معادن همچنین منبع اصلی درآمد برای گروه مسلح قومی کاچین، ارتش استقلال کاچین مستقر در ایالت کاچین است.
به گفته یکی از کارمندان یک گروه جامعه مدنی در هپاکانت، که از ترس امنیت خود خواست نامش فاش نشود، بین 20 تا 50 شرکت معدنی با معادن غیرقانونی کار می کردند.
ایمنی مدتهاست که یک مشکل بوده است و تعلیق مجوز در سالهای اخیر مانع از هجوم حفاریهای صنایع دستی در شرایط بدتر شده است.
کسانی که در چنین حوادثی کشته می شوند معمولاً معدنچیان آزاد هستند که در نزدیکی تپه های غول پیکر خاک دور ریخته شده که توسط ماشین آلات سنگین حفاری شده است، مستقر می شوند. فریلنسرهایی که به دنبال تکههای یشم هستند معمولاً در گودالهای معدن متروکه در پایه تپههای زمین کار میکنند و زندگی میکنند، که به ویژه در فصل بارانی ناپایدار میشوند.
اکثر نظافتچی ها مهاجران ثبت نام نشده از مناطق دیگر هستند، که تعیین دقیق تعداد افرادی که واقعاً پس از چنین حوادثی ناپدید شده اند را دشوار می کند و در بسیاری از موارد بستگان کشته شدگان در روستاهای خود را از سرنوشت خود بی خبر می گذارند.
آسوشیتدپرس در این گزارش مشارکت داشته است.
[ad_2]