الشباب می گوید "مقامات سفید پوست" هدف یک خودروی بمب گذاری شده بودند که در فرودگاه سومالی هشت نفر کشته شدند.
گروه افراطی الشباب وابسته به القاعده مسئولیت انفجار خودروی بمب گذاری شده در روز چهارشنبه را بر عهده گرفت که در آن هشت نفر کشته و 9 نفر دیگر در خارج از فرودگاه بین المللی موگادیشو در سومالی، تاسیساتی که سفارت آمریکا و سایر دستگاه های دیپلماتیک در آن قرار دارند، زخمی شدند.
علی عبدی واردر، معاون شهردار موگادیشو به خبرنگاران گفت که در این انفجار پنج سرباز کشته و پنج غیرنظامی زخمی شدند. وی افزود که کاروان شخصی وی در همان نزدیکی رانندگی می کرد اما آسیبی ندید و تحقیقات در مورد این رویداد در جریان است.
عبدیکادر عبدرحمن، مدیر آمبولانس امین به رویترز گفت: "یک خودروی بمب گذاری شده به سمت یک کاروان از جمله خودروهای زرهی با استفاده از خیابان Avisione هدف قرار گرفت. ما نمی دانیم (می دانیم) مالک این کاروان است. ما هشت کشته را از صحنه خارج کردیم. "
الشباب در حال انجام بمب گذاری در مکان های محبوب در پایتخت است. این گروه در یک پیام رادیویی گفت که کاروانی از "کارمندان سفید پوست" بمباران شده است.
به گزارش آسوشیتدپرس، شاهدان گفتند که به نظر می رسد کاروان سازمان ملل در نزدیکی ایست بازرسی منتهی به فرودگاه هدف این انفجار بوده است. با این حال، هیئت سازمان ملل گفت که هیچ پرسنل یا پیمانکاری سازمان ملل در کاروان وجود ندارد.
محمد عثمان، یکی از ساکنان موگادیشو به رویترز گفت: «وقتی از مسجد بیرون آمدم، چند خانه قدیمی را دیدم که فرو ریخت، اعضای بدن در خیابان، دستها، پاها.
به گفته شورای روابط خارجی، الشباب "علیرغم تهاجم طولانی مدت اتحادیه آفریقا علیه گروه تروریستی اسلام گرا، قادر به انجام حملات گسترده در سومالی و کشورهای اطراف است." این گروه در اوایل دهه 2000 تشکیل شد و به دنبال ایجاد یک دولت اسلامی در سومالی است. تعداد اعضای آن تا 10000 نفر تخمین زده می شود.
سومالی کشور شاخ آفریقا است، جایی که تنش ها بر سر برگزاری انتخابات به تعویق افتاده برای نزدیک به یک سال افزایش یافته است.
از هیئت حافظ صلح اتحادیه آفریقا خواسته شده است تا امنیت مقابل کاخ ریاست جمهوری در سومالی را تامین کند، جایی که جناح های مسلح مخالف از محمد عبداللهی محمد رئیس جمهور و محمد حسین روبل نخست وزیر حمایت می کنند. این دو رهبر، از جمله، در مورد اینکه چه کسی باید مسئول امنیت در کشور باشد، اختلاف نظر دارند.
اواخر ماه گذشته، رئیس جمهور تلاش کرد اختیارات نخست وزیر را که این اقدام را تلاش برای کودتا خواند، محدود کند.
آسوشیتدپرس در این گزارش مشارکت داشته است.
[ad_2]