مراقبت از سالمندان با نیاز به خدمات درمانی برای مدیریت بیماری پارکینسون
مرکز نگهداری و مراقبت بیماران پارکینسون افراد سالمندان در کرج و تهران
البته با رژیم درمانی و استفاده از برخی مواد از جمله قهوه نیز می توان به پیشگیری از این بیماری پرداخت. ژنتیک و عوامل محیطی دو عامل برای ابتلا به بیماری پارکینسون شناخته شدهاند اما دانشمندان در حال بررسی علل دقیقتری هستند که افراد را به این بیماری مبتلا میکند. اما به طور کلی پارکینسون زمانی بروز پیدا میکند که سلولهای درون هستههای قاعدهای مغز از بین رفته یا معیوب میشوند. افراد مبتلا به پارکینسون اغلب مشکلات خواب و اختلال مربوط به آن را تجربه میکنند. پارکینسون در سالمندان حدود 1 درصد از افراد بالای 60 سال و 5 درصد از افراد بالای 85 سال را مبتلا میکند.
نبود این سلولها منجر به از دست دادن کنترل ماهیچههای صاف و لرزشهای غیرقابل کنترل میشود. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در عقدههای قاعده ای مغز موجب علائم ترمور، سفتی عضلات و کندی حرکات میشود. بعد از بیماری آلزایمر (Alzheimer)، بیماری پارکینسون معمولترین بیماری مخرب اعصاب به حساب میآید. در صورتی داشتن سالمند مبتلا به پارکینسون در خانه، می توانید از خدمات پرستار سالمند در منزل استفاده کنید. بیمار یا سالمند مبتلا به پارکینسون، نیازمند پرستار پارکینسون در منزل است که دانش و مهارت های لازم را داشته باشد.
اهمیت تشخیص زودرس و درمان مناسب در کنترل این بیماری در سالمندان بسیار بزرگ است. این نوع مشاوره و پشتیبانی حرفهای برای افراد پارکینسون بسیار ارزشمند است. پرستاران پارکینسون به دلیل لرزش های حاصل از این بیماری عصبی و تنظیم دارو برای مدیریت علائم آن نقش مهمی در مراقبت از افراد مبتلا ایفا می کنند. بیماری پارکینسون می تواند وضعیت افرادی را که این بیماری درآن ها پیشرفت می کند را آسیب پذیرتر کند و به عنوان افرادی که برای مدت طولانی زندگی می کنند، تغییرات بالینی در این گروه از بیمار بارز تر است. تجویز مکمل در حال حاضر به طور گسترده ای برای بیماران مبتلا به پارکینسون استفاده می شود.
در صورتی که مطمئن نیستید ورزشی که انجام میدهید به درستی انجام میشود، بهتر است از خدمات فیزیوتراپی در منزل استفاده کنید. پزشک متخصص نقشه درمانی متناسب با شدت علائم و نیازهای فرد را تهیه میکند. مشاوره با پزشک امکان تنظیم دقیق درمان دارویی، تعیین نیاز به فیزیوتراپی و مشاورههای روانشناختی، فرد بیمار را در مسیر درمان قرار میدهد . این هماهنگی بین بیمار و پزشک میتواند در مدیریت بهتر و کنترل علائم بیماری پارکینسون تاثیر گذار باشد. بیماری پارکینسون یک بیماری عصبی مزمن است که علایم آن شامل لرزش، سختی عضلانی و مشکلات در حرکت شامل آهستگی حرکت و عدم تعادل است.
نام بیماری پارکینسون را برای سالمندان بیشتر به کار میبرند زیرا این بیماری در افراد بالای 60 سال بیشتر اتفاق افتاده و تنها 5 تا 10 درصد در افرادی که سنین زیر 50 سال دارند به این بیماری مبتلا میشوند. بالا رفتن سن در بروز و پیشرفت بیماری پارکینسون اثرگذار است به عنوان مثال در افراد بالای 60 سال 1 درصد و در افراد بالای 85 سال 5 درصد جمعیت با این بیماری درگیر هستند. این بیماری در اثر اختلال سیستم عصبی مرکزی رخ میدهد که از هر 100 نفر یک نفر را مبتلا میکند. راهکار دیگر برای بهبود پارکینسون در سالمندان، انجام فیزیوتراپی و تمرینات توانبخشی است. توانبخشی سالمندان میتواند از طریق یک فیزیوتراپیست ماهر انجام شود تا به خوبی سفتی و درد عضلات و مفاصل تسکین داده شوند. فیزیوتراپی سالمندان میتواند از طریق ماساژ، ورزش و استفاده از دستگاههای مخصوص باشد.
بیماری پارکینسون، یک بیماری عصبی از نوع پیشرونده است که متاسفانه در حال حاضر هیچ درمان قطعی ندارد. اما علائم این بیماری با برخی دارو ها و تمرینات ورزشی، تا حد زیادی قابل کنترل است. پرستار بیمار پارکینسون باید اطمینان حاصل کند که بیمار دسترسی به رژیم متنوع و متعادل دارد؛ پرستاران باید هرگونه مشکل بلع یا حرکتی را که ممکن است به سوء تغذیه منجر شود، در نظر بگیرند. سالمند مبتلا به پارکینسون را تشویق کنید که فعال باشد و تا جایی که ممکن است زندگی نرمال خود را داشته باشد. این بخش به شما نشان میدهد چگونه با استفاده از رویکردهای مراقبتی خاص و تکنیکهای ارتباطی مؤثر، کیفیت زندگی بیماران پارکینسونی را بهبود ببخشید. با پیروی از این نکات کلیدی، مراقبان میتوانند یک برنامه جامع و سازگار با نیازهای بیمار پارکینسون را در منزل پیاده کنند و کیفیت زندگی آنها را بهبود بخشند.
خانه سالمندان مکانی است که برای ارائه مراقبتهای بهداشتی و پزشکی به افراد سالمند تاسیس شده است. یکی از مزایا خانه سالمندان، فراهم کردن محیطی امن و آرام برای سالمندان است. این مراکز معمولاً دارای کادر متخصص و متعهدی هستند که به مراقبت و نگهداری از سالمندان میپردازند. زمانی که سالمندی به این بیماری مبتلا میشود علاوه بر مشکلاتی که برای خود فرد به وجود میآید اطرافیان فرد نیز برای مراقبت از او دچار مشکلاتی میشوند. عدم آشنایی با بیماری پارکینسون در افرادی که از سالمند مراقبت میکنند ممکن است باعث شود که مشکلات متعددی برای آنها به دنبال داشته باشد. بله ، شرکت پرستار سلام خدمات تخصصی مراقبت از بیماران مبتلا به پارکینسون را در منزل ارائه میدهد.
این بیماری میتواند با مشکلات حرکتی و غیر حرکتی همراه باشد که ممکن است با نشانههای پیری اشتباه گرفته شود. احتمال بروز این بیماری در سالمندان بالای 60 سال بیشتر است و با گذشت زمان علائم بیماری تشدید میشود. در اثر ابتلا به این بیماری طیف وسیعی از مشکلات حرکتی و غیر حرکتی بروز پیدا میکند که ممکن است با نشانههای پیری اشتباه گرفته شود. رفته رفته با شدت گرفتن علائم بیماری پارکینسون فرد تعادل خود را از دست داده و در راه رفتن خود دچار مشکل میشود. بیماری پارکینسون قابل درمان نیست، اما داروها می توانند به کنترل علائم و بیشتر شدن آن به شما کمک کنند، اغلب به طور چشمگیری.
مراقبتهای پرستاری از بیمار پارکینسونی در منزل (پرستار برای بیماران پارکینسون)
ما همواره نیروهای آموزش دیده را جهت نگهداری از سالمندان اعزام مینماییم. شما عزیزان میتوانید پرستاری از سالمند خود را با خیالی آسوده و با اطمینان خاطر به مرکز خدمات پرستاری و مراقبتی «سلامت تریتا» بسپارید. مرکز پرستاری سلامت تریتا دارای مجوزهای رسمی و سال ها تجربه در زمینه خدمات مراقبت و پرستاری در منزل به عنوان پرستار بیمار، پرستار و مراقب سالمند و پرستار کودک می باشد. اگر به دنبال فرد کاردان و باتجربه جهت مراقبت و پرستاری هستید، می توانید با کارشناسان این مرکز تماس گرفته تا در اسرع وقت، پرستار مورد نظر شما اعزام گردد. بیماری پارکینسون (PD) یک اختلال عصبی پیشرونده است که بر روی نورون های تولید کننده دوپامین اثر می گذارد.
دسترسی سریع
مدیریت دقیق داروها از جمله نکات حیاتی در مراقبت از بیماران پارکینسون در خانه خودشان است. فراموشی یا اشتباه در مصرف داروها میتواند تاثیرات جانبی نامطلوبی داشته باشد. برای همین لازم است که پرستار بیمار پارکینسون در منزل نقشی فعال در یادآوری و تنظیم زمان مصرف داروها داشته باشد. همچنین، در صورت وجود هرگونه علامت ناخواسته در مصرف دارو، فوراً به پزشک اطلاع داده شود. این علائم شامل لرزش، سختی عضلات، کاهش حرکت آزاد، و مشکلات تعادل میشوند. لرزش یکی از علائم اصلی است که معمولاً در دستها ظاهر میشود، اما ممکن است در سایر قسمتهای بدن نیز رخ دهد.
برای همین معمولا افراد که به پارکینسون دچار شدند به مراقبت در منزل نیاز پیدا خواهند کرد. مخصوصا کسانی که مدت طولانی هست که پارکینسون دارند چون این علائم بیماری به تدریج وخیمتر میشود. بیماری پارکینسون در سالمندان علائم مختلفی از جمله لرزش سر دست عدم تعادل و هماهنگی همراه است. متأسفانه علت این بیماری به صورت دقیق مشخص نشده است، با این وجود ژنتیک نقش بسیار زیادی در ابتلا به این بیماری دارد. درمانهای قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد؛ با این حال درمانهای حمایتی، فیزیوتراپی و مصرف دارو میوانند تا حد زیادی به بهبود شرایط کمک کنند. اگر برای حمایت و مراقبت از سالمند خود نیاز به یک پرستار دلسوز و ماهر دارید، میتوانید با مرکز خدمات پرستاری تهران درمان تماس حاصل نمایید.
البته روند رشد عوارض بیماری پارکینسون در افراد مختلف متفاوت است و بسته به اینکه چه مراقبت هایی و با چه کیفیتی انجام شود، روند پیشرفت آن کند شده و یا شدت می یابد. خانواده، دوستان، گروههای حمایتی و سازمانهای مرتبط میتوانند منابع ارزشمندی برای کمک و راهنمایی باشند. این منابع میتوانند به پرستار کمک کنند تا فشارهای ناشی از مراقبت از بیمار را کاهش دهد و بهترین خدمات را به بیمار ارائه دهد. بیماران پارکینسون در طول زندگیشان با چالشها و مشکلاتی روبهرو میشوند که نه تنها بر آنها تأثیر میگذارد بلکه بر خانواده و پرستاران نیز اثرگذار است. در این بخش، به برخی از مشکلات رایج که ممکن است با بیماری پارکینسون همراه باشند، و راهکارها و راهبردهای مدیریت آنها میپردازیم.
از جمله علائم معمول در زنان میتوان به لرزش، کمر درد، و اختلال در حرکت اشاره کرد. مشاوره با پزشک و ترتیب آزمونهای لازم میتواند به تشخیص و درمان سریعتر کمک کند. بیماری پارکینسون وضعیتی است که در آن بخشی از مغز شما خراب می شود و در طول زمان علائم شدیدتری ایجاد می کند. در حالی که این وضعیت بیشتر به دلیل تأثیر آن بر کنترل، تعادل و حرکت عضلانی شناخته شده است، همچنین میتواند طیف وسیعی از اثرات دیگر را بر حواس، توانایی تفکر، سلامت روان و موارد دیگر ایجاد کند. تنوع خدمات ارائه شده توسط آسانیسم، شامل پرستاری، فیزیوتراپی، و مشاوره است، که باعث پوشش کامل و جامع نیازهای مراقبتی بیماران پارکینسون میشود. این تنوع در خدمات امکان ارتقاء کیفیت مراقبت و مداومت در تأمین نیازهای بیماران را فراهم میسازد.
به کاهش اثرات آنزیم یا ماده مغزی که دوپامین را تجزیه میکند، کمک کرده و سطح دوپامین را افزایش میدهند. سلژیلین و رازاگیلین هر دو از مهمترین آنها هستند که میتوانند علائم بیماری پارکینسون را بهبود بخشند. در مراحل ابتدایی بیماری سالمندان بیشتر از مراقبت های کلینیکی و پاراکلینیکی نیاز به حمایت عاطفی دارند. علائم و نشانه واحدی برای تمامی سالمندان مبتلا به پارکینسون وجود ندارد و علائم می تواند از فردی به فرد دیگر متغیر باشد. اما برخی از نشانه ها مانند لرزش، سفتی عضلات و کاهش سرعت در فعالیت ها از شایعترین نشانه های پارکینسون است. مراقبت از سالمندان مبتلا به بیماری پارکینسون برای اعضای خانواده بسیار سخت است و با پیشرفت بیماری سختی ناشی از مراقبت بیشتر نیز می شود.
طول عمر بیماران پارکینسون چقدر است؟
|}- همچنین، مصرف زیاد کافئین، عوارض جانبی داروها، تیروئید پرکار، سوء مصرف یا ترک الکل، هیپوگلیسمی، اضطراب و ژنتیک نیز میتوانند عوامل دیگری باشند که لرزش سر در سالمندان را تحت تأثیر قرار میدهند.
- پرستار بیمار پارکینسون باید از دسترسی فرد به رژیم متنوع و متعادل اطمینان حاصل کند. {
- گام های فرد در زمان راه رفتن کوتاه تر، حرکت دادن صندلی، دشوار و حتی ممکن است در زمان راه رفتن پاها کشیده شود. |}{
- این بیماری با افت کنترل عضلات، لرزش، تنش در عضلات و مشکلات تعادل همراه است. |}{
- فیزیوتراپی یک روش موثر و مفید در درمان پارکینسون در سالمندان است که به شکل گستردهای استفاده میشود. |}
- کارهای معمولی ممکن است چالش برانگیز شوند یا انجام دادن آنها زمان بیشتری نسبت به گذشته داشته باشند.
گزارشات و نکته هایی که آن ها عنوان می کنند می تواند کمک بزرگی به سالمند در زمینه بهبود رفاه و سلامت آن ها کند. پرستاری از سالمندان پارکینسونی باید به گونه ای باشد که مراقبت آن ها روی تسکین و آرامش سالمند پارکینسونی تاثیر مثبت ایفا کند. یعنی مراقبت آن ها روی درد ، استرس از بیماری و بالا بردن کیفیت زندگی سالمندان متمرکز شود. این مراقبت که باید در حین شروع بیماری آغاز شود باید به صورت روتین شکل بگیرد تا روی سالمند پارکینسونی اثر گذار باشد. در ضمن برای همچین کاری نیازمند یک پرستار بیمار متبحر هستیم که بتواند به صورت کاملا ماهرانه روی بیمار نفوذ کند و مراقبت خود را آغاز نماید . زیرا مقادیر زیاد این ویتامین باعث شکسته شدن لوودوپا قبل از رسیدن به مغز میشود.
این نمایشها باعث افزایش اعتماد به نفس و بهبود روحیه بیماران میشوند و آنها را به سمت بهبودی و بهبود کیفیت زندگی هدایت میکنند. بیماران به دلیل لرزش های عصبی نیاز به پرستاران پارکینسون صبور و باتجربه دارد تا داروی او را مدیریت و تنظیم کند. بیماری پارکینسون، وضعیت افراد مبتلا را آسیب پذیرتر و دچار تغییرات زیادی می کند. مجموعه سلامت تریتا خدمات پرستاری مخصوص پرستار بیمار در منزل را برای بیماری پارکینسون با هزینه مقرون به صرفه ارائه می کند. پرستاران این مجموعه توانایی ارائه مراقبت های کامل و تخصصی مانند یک پرستار کارآزموده را دارند. ایمنسازی محیط خانه یکی از نکات اساسی در مراقبت از بیمار پارکینسونی است.
زمانی که این نورونها از بین بروند تولید دوپامین در مغز کاهش پیدا میکند و به دنبال آن علائم بیماری پارکینسون از جمله مشکلات حرکتی بروز پیدا میکنند. زمانی که سلولهای عصبی در عقدههای قاعدهای، ناحیهای از مغز که حرکت را کنترل میکند، دچار اختلال شده و یا میمیرند بیماری پارکینسون زمانی رخ میدهد. سلول های عصبی یا نورون ها یک ماده شیمیایی مهم مغز به نام دوپامین تولید می کنند. هنگامی که نورون ها می میرند یا دچار اختلال می شوند، دوپامین کمتری تولیدشده که موجب مشکلات حرکتی پارکینسون است. دانشمندان هنوز نمی دانند چه چیزی باعث مرگ سلول های تولید کننده دوپامین می شود.
با ما تا آخر این مقاله همراه باشید تا از نکات مراقبتی بیماران پارکینسونی آگاه شوید. آگاهی خانواده و مراقبان از نیازها و چالشهای بیماران پارکینسون میتواند کیفیت مراقبت را افزایش دهد. آموزش آنها درباره نوع بیماری، روشهای کمک به بیمار و تکنیکهای بهبود تعامل با بیمار از اهمیت ویژهای برخوردار است. این آگاهیبخشی باعث میشود که خانواده بتوانند بهترین همراهی را با بیمار داشته باشند و در مواقع سختی کنار او باشند. برای سالمندان مبتلا به پارکینسون که دچار سفتی در انگشتان دست شده اند میتوان از مسواک برقی استفاده نمود یا اینکه پرستار سالمند برای مسواک زدن به سالمند کمک بکند. البته توجه داشته باید برای سالمندانی که به آنها برای مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان کمک میشود نباید با پشت زبان کودک تماس داشته باشید زیرا ممکن است باعث چفت شدن دهان آنها شوید.
تشخیص پارکینسون بر اساس تاریخچه پزشکی، معاینه عصبی و گاهی آزمایشهای تصویربرداری مانند MRI انجام میشود. هیچ آزمایش خاصی برای تشخیص قطعی وجود ندارد، بلکه پزشک بر اساس الگوی علائم و واکنش به داروها تشخیص میدهد. مراقبان باید با متخصصان کار درمانی و فیزیوتراپی همکاری کنند تا برنامه تمرینی مناسب و ایمن را برای بیمار در منزل طراحی کنند. این تمرینات باید به صورت منظم و با نظارت انجام شوند تا حداکثر فواید را داشته باشند. بیماری پارکینسون به دلیل ماهیت پیچیده و تغییرات دائمی، نیازمند آموزش و آگاهیبخشی مستمر برای بیمار و خانوادهاش است.
پرستار بیمار پارکینسونی باید یک برنامه دقیق برای فعالیتها، تمرینات، مصرف داروها و استراحت بیمار تنظیم کند. این برنامهریزی منظم به بیمار کمک میکند تا احساس کند که کنترل بیشتری روی زندگی خود دارد و از پیشرفت بیماری نیز جلوگیری میشود. پرستار بیمار پارکینسونی باید ابتدا به ایجاد یک محیط امن برای بیمار توجه ویژهای داشته باشد. این بیماران به دلیل مشکلات حرکتی و تعادل، بیشتر در معرض خطر سقوط و آسیب قرار دارند. برای کاهش این خطرات، لازم است که مسیرهای رفتوآمد در خانه مرتب و عاری از موانع باشد.
ایجاد یک محیط امن و مناسب، تمرکز بر تغذیه سالم، تنظیم برنامههای روزانه منظم و حمایت اجتماعی از بیمار، از مهمترین نکات در بهبود کیفیت زندگی این عزیزان است. درک عمیق از این بیماری و همراهی بیدریغ خانواده و مراقبان، به بیمار قدرت میدهد تا با چالشهای روزمره مقابله کند و لحظات بهتری را تجربه کند. بیماری پارکینسون یک مشکل عصبی پیچیده است که بر روی کیفیت زندگی فرد تأثیر میگذارد. بیماری پارکینسون یک اختلال دژنراتیو عصبی ناشی از تحلیل رفتن سلول های عصبی مغز است. افراد مبتلا به پارکینسون پیشرفته نیازمند مراقبت موثر و ایمن در تمامی ساعات هستند. مراکز پرستاری مجهز به تیم پزشکی و مراقبت ۲۴ ساعته، فراهم کننده مراقبت لازم از نشانه های بیماری پارکینسون و کمک به افرادی است که آنها را دوست داریم، تا بتوانند راحت و مستقل با شرایط شان کنار بیایند.
شما عزیزان هم اگر احتیاج به مراقب از سالمند خود دارید فقط کافیست بر روی لینک زیر کلیک کنید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید. در دوران سالمندی که یکی از حساسترین دورههای زندگی هر فرد به شمار میرود کمکهای روحی و عاطفی بیشتر از هر زمان دیگری برای سالمندان اهمیت دارد. حال اگر سالمندی به بیماری پارکینسون مبتلا باشد به دلیل کاهش فعالیتهای ذهنی و جسمی اهمیت بیشتری نیز پیدا میکند. در افرادی که از بیماری پارکینسون رنج میبرند، معمولاً غلظت دوپامین مغزی کم است. اگر چه داروها نمیتوانند به صورت مستقیم میزان دوپامین مغز را افزایش دهند، اما میتوانند تأثیر مثبتی در در بهبود علائم پارکینسون داشته باشند.
داروهایی که برای درمان بیماری پارکینسون استفاده میشوند، شامل انواع مختلفی از داروها مانند اربی دوپا، لودوپا، آمانتادین و آنتی کولینرژیک ها میشود. همچنین، جراحیهایی مانند تحریک عمیق مغزی نیز میتواند به کنترل علائم بیماری کمک کند. بیماری پارکینسون یک بیماری مزمن و پیشرونده است که هیچ درمان دائمی برای آن وجود ندارد. با این حال، روشهای مختلفی برای کنترل و درمان پارکینسون در سالمندان وجود دارد. از جمله روشهای درمانی برای بیماری پارکینسون میتوان به استفاده از داروها، جراحی و تغییر در سبک زندگی اشاره کرد. وجود فردی که با این بیماری آشنایی کامل داشته باشد میتواند کار مراقبت از بیمار را سادهتر کند.
برای مراقبت از افراد مبتلا به این بیماری در خانه سالمندان گلبرگ، نیاز به پرستاری متخصص و آشنا با این بیماری است. حضور پرستار میتواند به بهبود بیماری و کاهش نگرانیهای اطرافیان فرد مبتلا کمک کند. بهبود کیفیت زندگی افراد مبتلا به پارکینسون نیازمند تیم مراقبتی مناسب و حرفهای است. بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی است که عمدتاً سیستم حرکتی بدن را تحت تأثیر قرار میدهد. این بیماری به دلیل تخریب سلولهای عصبی در مغز که مسئول تولید دوپامین هستند، رخ میدهد. دوپامین مادهای است که به تنظیم حرکت و تعادل بدن کمک میکند، و کاهش آن باعث بروز مشکلاتی چون لرزش دست و پا، کندی حرکت، سختی در حرکت و عدم تعادل میشود.
برای اطلاعات بیشتر مطلب پرستاری از بیمار در منزل را نیز میتوانید بخوانید. فردی که از یک سالمند مبتلا به بیماری پارکینسون مراقبت می کند، بایستی به کوچکترین بروز تغییرات در وضعیت سلامتی و جسمی بیمار حساس شود. در صورت بروز هر یک از این تغییرات سعی کنید با مرکز فوریت های پزشکی تماس بگیرید. سالمندی که مبتلا به بیماری پارکینسون است از داروهایی متنوعی جهت مدیریت علائم استفاده می کند که شما به عنوان شخصی که از این بیمار مراقبت می کنید بایستی مدیریت داشته باشید. بیماری پارکینسون میتواند به مرور زمان تاثیرات بیشتری داشته باشد، تا آنجا که بر روی توانایی انجام فعالیتهای روزمره فرد تأثیر بگذارد. مداومت درمان، توجه به توصیههای پزشک، و حضور به موقع در جلسات فیزیوتراپی میتواند عاقبت بیماری را کاهش دهد.
پارکینسون یک بیماری عصبی مزمن است که عمدتاً در افراد سالمند اتفاق میافتد. بیماری پارکینسون در سالمندان باعث اختلال در حرکت و کنترل عضلات شخص مبتلا میشود و ممکن است با علائم پارکینسون در سالمندان مانند لرزش، سفتی عضلات، کمرنگشدن صدا، و اختلال در تعادل همراه باشد. در سالمندان، این بشریت میتواند به صورت پیشرفتهتر و تاثیرگذارتر نشان دهد. درمان پارکینسون در سالمندان شامل داروهای مختلف، فیزیوتراپی، و در موارد شدیدتر، جراحی میشود. همچنین، مراقبتهای مناسب و تغییر در روش زندگی نیز میتواند به بهبود علائم و کاهش اثرات بیماری کمک کند.
این مراکز با داشتن کادر مجرب و تجهیزات مناسب، به سالمندان کمک میکنند تا بهترین مراقبتها و خدمات پزشکی را دریافت کنند. از این رو، انتخاب یک آسایشگاه مناسب برای نگهداری از سالمندان با شرایط خاص، بسیار حائز اهمیت است. استفاده از دارو در درمان پارکینسون در سالمندان میتواند به بهبود عملکرد روزمره آنها و کاهش پیشرفت علائم بیماری منجر شود. برای مدیریت بیماری پارکینسون در سالمندان، ترکیبی از داروها، فیزیوتراپی و تغییرات سبک زندگی به کار گرفته میشود تا علائم کنترل و کیفیت زندگی بهبود یابد. حضور پرستار زمانی که شدت علائم بیماری افزایش یافته است به بیمار کمک میکند تا سادهتر بتواند کارهای روزمره خود را انجام دهد.
پرستار بیمار پارکینسونی با برقراری یک ارتباط فعال و صمیمانه با بیمار، نه تنها به نیازهای جسمی او پاسخ میدهد بلکه به نگرانیها و احساسات او نیز توجه ویژهای دارد. این ارتباط نزدیک، به بیمار این امکان را میدهد که احساسات خود را به راحتی بیان کند و از حمایت عاطفی لازم برخوردار شود. فضای صمیمی که پرستار ایجاد میکند، نقش مهمی در تسریع فرآیند بهبودی و مدیریت بهتر بیماری دارد. بیماری پارکینسون نه تنها چالشهای جسمانی ایجاد میکند بلکه از نظر روانی نیز بیمار را تحت تاثیر قرار میدهد. پرستار باید با ایجاد یک فضای امن و حامی بودن، به بیمار کمک کند تا با مشکلات روانی مانند افسردگی و اضطراب کنار بیاید و احساسات منفی را کاهش دهد.
در ادامه همین مقاله اصلیترین وظایف این پرستاران را بررسی کرده و با نحوه مراقبت صحیح از بیماران پارکینسونی آشنا میشویم. فیزیوتراپی با ارائه تمرینات ویژه و متناسب با نیازهای فردی بیماران پارکینسون، نقش مهمی در افزایش کیفیت زندگی و کاهش علائم حرکتی این بیماری ایفا میکند. بیماری پارکینسون یکی از بیماریهای مزمن و پیشروندهٔ سالمندی است که اثرات منفی بسیاری بر روی کیفیت زندگی فرد دارد. هرچند ژنتیک و عوامل محیطی نیز نقش مهمی در ابتلا به این بیماری دارند، اما علت اصلی در انتقال عصبی و کاهش تولید دوپامین است. بیماری پارکینسون در سالمندان یکی از شایعترین بیماری ها است که در اثر اختلال سیستم عصبی مرکزی رخ میدهد.
موسسه خدمات پرستاری آسانیسم یک شرکت معتبر با سابقه درخشان در اعزام پرستار سالمند، کودک یا همراه بیمار در بیمارستان است. با اعزام پرستار نگرانیها و سختیهای مراقبت از سالمند پارکینسونی را برای خود آسوده کنید. این عوارض شامل گیجی، خواب آلودگی و … است که میتواند برای سالمندان خطرناک باشد. در صورتی که علائم فرد مبتلا شدت یافت و یا نیاز به مصرف داروهای دیگری بود حتما با پزشک متخصص در میان بگذارید. سلولها یا نورونهای درون هستههای قاعدهای مغز وظیفهی تولید دوپامین را دارند.
در صورتی که بیمار با مشکلات بلع مواجه است، پرستار باید تمهیدات لازم را برای کاهش این مشکل بیندیشد و از مشاورههای تخصصی استفاده کند. اگر احساس میکنید که نمیتوانید این اقدامات مراقبتی را برای عزیز بیمار خود فراهم کنید اصلا ناراحت نشوید چون این یک مسئله کاملا طبیعی است. ممکن است که شما آموزش کافی در مورد مراقبت از بیمار پارکینسونی نداشته باشید یا هیچ وقت انتظار نگهداری از مریض را نداشته باشید. نحوه نگهداری از سالمندان در منزل با شرایط خاص به موضوعی حساس تبدیل شده است؛ زیرا نیازهای آنان بسیار متنوع و پیچیده میباشد. یکی از راههای مورد استفاده برای نگهداری از سالمندان در خانه، آسایشگاههای سالمندان است. آسایشگاه سالمندان شرق تهران از این قاعده مستثنی نیست و با ارائه خدمات حرفهای و مراقبتهای لازم، به سالمندان امکان میدهد تا در محیطی امن و آرامش بخش زندگی کنند.
آنچه که باید در ابتدا به آن بپردازیم این است که بیماری پارکینسون چیست؟ در جواب باید گفت که این بیماری به اختلالی در دستگاه عصبی مرکزی اطلاق می گردد که در دراز مدت بر سیستم حرکتی بدن تاثیر می گذارد. گفتاردرمانگر با حرکت دادن عضلات صورت به سالمند کمک میکند تا با روشی اصولی مشکلات گفتار و بلیعدن را کاهش داده و رفته رفته با کم شدن علائم سالمند بتواند در ارتباط با اطرفیان موفق عمل کند. لرزش در جمعیت سالخورده میتواند به دلیل مسائل و بیماری های خوش خیمی رخ دهد که خود به خود برطرف میشوند. اما اگر اختلالات حرکتی در خانواده وجود داشته، احتمال بیشتری وجود دارد که افراد در سنین پیری دچار لرزش شوید. ممکن است با کمر خمیده حرکت کنند و یا هنگام ایستادن تعادل خود را از دست بدهند.
سایت اصلی