آموزش سرچ کنسول بدون افزونه

آموزش گوگل سرچ کنسول راهنمای جامع Google Search Console

بخش Search analytics واقع در نسخه قدیمی پربازده ترین صفحات سایت را به شما نشان دهد. بخش links to your site نیز بک لینک های سایت شما را نمایش داده و بخش internal links نیز لینک های داخلی مشاهده شده توسط گوگل را نشان می دهد. اگر از طرفداران سرچ کنسول گوگل هستید، پس با ما نقطه مشترکی دارید. اگرچه ابزار Data Highlighter آنقدرها هم مخفی نباشد، یکی از ابزارهای مورد علاقه ما در سرچ کنسول گوگل است. این صفحات دسته بندی که در بخش وبلاگ سایت قرار دارند اصولا نبایست با داده ساختار یافته hentry نشانه گذاری شده باشند، بنابراین این کد می بایست از صفحات دسته بندی پاک شود.

در این قسمت لینک‌های نهایی که در نتایج جستجو گوگل برای کاربران نمایش داده‌شده‌اند، نشان داده می‌شوند. یکی از روش‌های ثبت سایت و اثبات مالکیت در سرچ کنسول بارگذاری فایل Html است. برای این کار ابتدا باید فایل Html را که حاوی کد تایید است دانلود کنید. Google Search Console ابزاری است که بازخوردی از موتور جستجوی گوگل نسبت به سایت‌مان را به ما گزارش می‌دهد. اگر بخواهیم کاربرد این ابزار محبوب و کاربردی را برایتان بگوییم می‌توان گفت که چهار نوع گزارش، درخواست، تنظیمات و پیام را به شما نشان می‌دهد. یواست سئو (Yoast SEO) یک افزونه وردپرس است که به عملکرد بهتر سایت در موتورهای جستجو مانند گوگل کمک می کند.

از جمله مهم ترین آنها میشود به انتشار ویروس از طریق یک صفحه یا استفاده از اسکریپت‌های ماینینگ در صفحه مثل اسکریپت CoinHive اشاره کرد. گوگل سرچ کنسول یک ابزار رایگان و ارزشمند ارائه شده توسط گوگل است که جزو ابزارهای ضروری سئو است. سرچ کنسول یک لیست از تمام لینک‌های داخل سایت و بک لینک هایی که به وب‌سایت ما داده شده‌اند ارائه می‌دهد. پس تعداد نمایش‌های بالا عالی است زیرا به این معناست که گوگل وب‌سایت را در نتایج جستجو نمایش می‌دهد. در این صورت سایت x توسط کاربر حتی دیده هم نمی‌شود اما به این دلیل که در صفحه نتایج جستجو قرار گرفته بوده، به عنوان نمایش محسوب می‌شود.

کافیست زبانه مربوط به گوگل آنالیتیکس را باز کرده و دکمه Verify را کلیک کنید. ابتدا برای CPanel توضیح می‌دهم؛ بعد از وارد شدن به پنل کاربری CPanel، در بخش Domains بر روی عبارت Zone Editor کلیک کنید. یخش experience گوگل سرج کنسول شامل سه زیر بخش Page experience، Core Web Vitals و Mobile Usability است. تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مجموعه کلیک اول است. با ثبت نام در پنل کاربری کلیک اول، می توانید از خدمات بی شمار ما بهره مند شوید. در ادامه قسمت coverage به شما نشان می دهد که گوگل این آدرس را از چه طریقی و کی کروال (پیدا) و ایندکس کرده است.

این تکنیک با تکرار غیرطبیعی کلمات کلیدی نه‌تنها به موتورهای جستجو پیام اشتباهی می‌دهد، بلکه تجربه کاربری را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد. تکرار بی‌مورد کلمات کلیدی باعث می‌شود که محتوا خوانا و مفهومی نباشد، که این امر باعث نارضایتی کاربران و افزایش نرخ پرش می‌شود. همچنین، گوگل الگوریتم‌هایی نظیر Panda و Penguin دارد که سایت‌هایی را که از تکنیک‌های اسپم مانند کیورد استافینگ استفاده می‌کنند، جریمه می‌کند. این جریمه‌ها می‌تواند رتبه سایت را به‌شدت کاهش دهد و حتی باعث حذف آن از نتایج جستجو شود. استفاده از کیورد استافینگ به‌جای بهبود رتبه‌بندی، می‌تواند به کاهش آن منجر شود. گوگل به‌دنبال محتوای با کیفیت و مرتبط است و تکنیک‌های اسپم را شناسایی می‌کند.

با کلیک بر روی گزینه Inspect URL، نحوه خزش صفحه نمایش داده می‌شود. با وجود اینکه این گزارش‌ها با برچسب Not indexed معرفی شده‌اند، اما لزوما به معنای وجود مشکل نیستند. با کلیک روی هر کدام از این موارد، صفحاتی که به این علت ایندکس نشده‌اند لیست می‌شوند. حالا که با این ابزار و کارایی‌های آن آشنا شده‌اید در ادامه نحوه راه اندازی آن برای سایت را خدمتتان توضیح خواهیم داد. بخش Removals استفاده کمتری نسبت به سایر ابزارهای سرچ کنسول دارد؛ با این حال باید با این ابزار آشنا باشید تا در مواقع لزوم بتوانید از آن استفاده کنید.

سپس روی گزینه File Maneger کلیک کنید و سپس با کلیک بر روی دکمه Upload می‌توانید این فایل را در پنل خود آپلود کنید. بعدازآن به گوگل سرچ کنسول برگردید و روی دکمه VERIFY همان‌طور که در تصویر زیر نشان داده‌شده است کلیک کنید. در ادامه به آموزش تصویری نحوه کار با گوگل سرچ کنسول می‌پردازیم. هر بار که سایت شما در ازای سرچ کلمات کلیدی توسط کاربران در نتایج جستجو گوگل ظاهر می شود؛ یک impersion برای سایت محاسبه می‌ شود. برای مشاهده نتایج جسجوی گوگل هیچ نیازی به ثبت نام در گوگل نیست.

در سرچ کنسول گوگل می‌توانید آمارهای بسیار مفیدی را در مورد وضعیت سایتتان در موتور جستجوی گوگل مشاهده کنید. این ابزار برای سئو و بهینه‌سازی سایت بسیار مفید است و اطلاعاتی کاربردی به شما می‌دهد. در این دوره آموزشی، تمامی بخش‌های سرچ کنسول را از ابتدا و به زبان بسیار ساده توضیح دادیم تا همه افراد بتوانند کار با این ابزار کاربردی و مفید را یاد بگیرند. در بخش بعدی مقاله به معرفی بخش‌های مختلف سرچ کنسول گوگل پرداختیم. برای بعضی از سایت ها این بخش تنها یک تب است ولی در بعضی از سایت ها این بخش دارای دو تب Search results  و discover  می‌باشد.

» را در انتهای آدرس را فراموش نکنید و در مرحله بعدی نوبت به Add Record می‌رسد. در صورتی که محتوای ویدئویی در سایت خود دارید احتمالا بخش video page برای شما فعال شده است. در این صفحه بررسی می کند که آیا محتوای ویدئویی شما دیده شده است یا خیر و ارور های مربوط به بخش ویدئوها را در این قسمت مشاهده خواهید کرد. این متریک از تقسیم تعداد کلیک‌ها بر تعداد نمایش‌ها ضربدر ۱۰۰ محاسبه می‌شود. به عنوان مثال اگر تعداد نمایش سایت در نتایج ۲۰ و تعداد کلیک‌ها ۱۰ باشد مقدار CTR عددی برابر با ۵۰% خواهد بود. میزان اهمیت یادگیری سرچ کنسول در سئو چقدر است؟یادگیری سئو بدون اینکه بتوانید تحلیل درستی از این ابزار داشته باشید، نتیجه ای نخواهد داشت و نمی توانید به عنوان یک سئوکار موفق فعالیت کنید.

شما انتظار دارید که اجرای صحیح داده های ساختار یافته در این قسمت مورد تایید قرار گرفته و هیچ متا تگ تکراری در صفحات سایت گزارش نشده باشد. Index Coverage Report نمای وسیعی از سلامت فنی وب سایت شما را نشان می دهد. به این ترتیب شما می توانید به جزئیاتی درباره تمامی صفحاتی یک وب سایت که گوگل آن را ایندکس کرده یا در ایندکس کردن آن مشکل داشته دسترسی پیدا کنید. سرچ کنسول همچنین اطلاعات و بازخوردهایی را در مورد ریچ‌اسنیپت  یا نتایج غنی، ارائه می‌دهد. نقشه سایت برای وب‌سایت‌های بزرگ و وب‌سایت‌هایی که به صورت مکرر محتوای جدید منتشر میکنند و خزش آن‌ها دشوارتر است، مفید است. به عنوان مثال، گزارش گسترده برای برترین صفحات پیوند داده‌شده، در واقع برترین صفحات هدف را نمایش می‌دهد، که صفحاتی از وب‌سایت هستند که تعداد دفعات بیشتری پیوند داده‌شده‌اند.

همچنان که بک لینک های مختلف از نظر اعتبار با یکدیگر متفاوتند، لینک های داخلی نیز با یکدیگر فرق داشته و تفاوت زیادی ایجاد می کنند. گزارش لینک های داخلی سایت به گوگل اعلام می کند که چه صفحاتی از سایتتان بیشترین اهمیت را دارا هستند. جدا از هر گونه داده های ساختار یافته ای که در سایت به کار برده اید، مطمئنا گزارشی در این قسمت برای شما وجود دارد. در صورت استفاده صحیح از این گزارش ها می توانید امید داشته باشید که در آینده با افزایش نرخ کلیک و صفحات ایندکس شده رو به رو شوید. یک سئوکار حرفه ای بر روی این قسمت تاکید زیادی داشته و به صورت مداوم به آن سر میزنند.

به دایرکتوری یا همان پوشه اصلی وب‌سایت مراجعه کنید؛ از قسمتFile Manager پوشه Public_html را انتخاب کرده و در همین مسیر فایل دانلودی را آپلود کنید. با وارد کردن آدرس بخش دلخواه به همراه پروتکل http  یا https و تایید آن، به صفحه‌ای مشابه زیر منتقل می‌شوید. در این قسمت شما می‌توانید یکی از ۵ روش پیشنهادی را به دلخواه انتخاب کنید و مالکیت خود را تایید کنید. در آخر در قسمت record، کد رکوردی را که از سرچ کنسول کپی کردید پیست کنید و بر روی گزینه add record کلیک کنید تا تغییرات ذخیره شوند. پس از کلیک گزینه add txt record، بخشی طبق تصویر برایتان باز می‌شود.

گوگل سرچ کنسول یک ابزار قدرتمند برای مدیریت و بهینه ‌سازی سایت در نتایج جستجو است که اطلاعاتی مانند تعداد کلیک‌ها ، کلمات کلیدی، و خطاهای فنی سایت را ارائه می ‌دهد. این ابزار به شما کمک می ‌کند تا عملکرد سایت خود را تحلیل کنید و مشکلاتی مانند خطاهای ایندکس، سرعت پایین صفحات، و عدم سازگاری با موبایل را بر طرف کنید. همچنین می‌ توانید با معرفی نقشه سایت و بررسی لینک ‌های داخلی و خارجی، ساختار سایت را بهبود دهید. با این خدمات، می‌ توانید عملکرد سایت خود را ارتقا دهید و به اهداف کسب‌ و کار آنلاین خود نزدیک ‌تر شوید. برای نصب گوگل سرچ کنسول، ابتدا باید دسترسی به یک حساب گوگل داشته باشید. پس از ورود به سرچ کنسول، لازم است وب‌ سایت خود را به این ابزار معرفی کنید.

کیورد استافینگ (Keyword Stuffing) در دهه‌های ۱۹۹۰ و اوایل ۲۰۰۰، زمانی که الگوریتم‌های موتورهای جستجو مانند گوگل هنوز ابتدایی بودند، به یک روش محبوب برای بهبود رتبه سایت‌ها در نتایج جستجو تبدیل شد. در آن زمان، موتورهای جستجو بیشتر بر اساس تکرار کلمات کلیدی به جای تحلیل کیفیت محتوا(Content quality)یا ارتباط واقعی آن با نیاز کاربران، صفحات را رتبه‌بندی (Search engine ranking) می‌کردند. به همین دلیل، بسیاری از وب‌سایت‌ها با تکرار بیش از حد کلمات کلیدی در متن، متا تگ‌ها، یا حتی بخش‌های مخفی صفحات، سعی در جلب ترافیک داشتند. با معرفی الگوریتم‌های پیشرفته‌تر، به ویژه الگوریتم گوگل پاندا در سال ۲۰۱۱، استفاده از کیورد استافینگ شناسایی و به شدت جریمه شد. از آن زمان به بعد، موتورهای جستجو به ویژه مجموعه الگوریتم گوگل (Google algorithms) به جای تمرکز بر تعداد کلمات کلیدی، به کیفیت و ارتباط محتوای صفحات اهمیت دادند، و این روش عملاً منسوخ شد. شرکت گوگل همواره سرویس‌هایی برای صاحبان وب‌سایت‌ها ارائه کرده است که به آن‌ها کمک می‌کند وب‌سایت خود را آنالیز کرده و در راستای بهبود تجربه کاربری و ارائه محتوای کاربرپسند، قدم بردارند.

علاوه بر این گوگل سرچ کنسول تعداد زیادی انتخاب دیگر به کاربرانش می‌دهد که در ادامه آموزش سرچ کنسول یک به یک توضیح داده خواهند شد. گوگل برای مقابله با کیورد استافینگ (Keyword Stuffing)، از جریمه‌های مختلفی استفاده می‌کند، زیرا این روش تجربه کاربری را مختل می‌کند و با هدف ارائه نتایج مرتبط و باکیفیت در تضاد است. علت اصلی جریمه گوگل، کاهش رضایت کاربران از محتوای صفحات است که به دلیل تکرار افراطی کلمات کلیدی، غیرطبیعی و آزاردهنده می‌شوند. یادمان باشد یکی از عواقب Keyword Stuffing، جریمه گوگل یا گوگل پنالتی (Google penalty) است. گوگل به‌شدت علیه تکنیک‌های سئو کلاه (Black hat SEO)سیاه مانند کیورد استافینگ عمل می‌کند. زمانی که گوگل متوجه استفاده غیرطبیعی از کلمات کلیدی در محتوا شود، ممکن است سایت را جریمه کند.

اگر خطاهای ایندکس شدن به میزان قابل توجهی افزایش یابد، ممکن است تغییر در قالب سایت شما دلیل اصلی باشد (زیرا مجموعه بزرگی از صفحات به یکباره تحت تأثیر قرار گرفته اند). از طرف دیگر، ممکن است نقشه سایتی با URL هایی ارسال کرده باشید که گوگل نمی تواند آن را بخزد (به دلیل دستورالعمل های ‘noindex’، robots.txt، صفحات محافظت شده با رمز عبور، و غیره). برای هر سایت گوگل سرچ کنسول باید حداقل یک مالک تأیید شده داشته باشید. در این آموزش گوگل سرچ کنسول همه چیزهایی را که در مورد نحوه استفاده از گوگل سرچ کنسول مانند یک حرفه‌ای لازم است بدانید را توضیح خواهیم داد. از طریق این بخش پیام‌هایی که در ایمیلی که متصل به سرچ کنسول شما است برای شما ارسال می‌شود که می‌توانید آن‌ها را ببینید. به این صورت شما می‌توانید از طریق این پیام‌ها مشکلات وب‌سایت خود را شناسایی کرده و امکان بهبود بخشیدن به وب‌سایت خود را داشته باشید.

به عنوان مثال، اگر می‌خواهم داده‌های مربوط به جستجوگرها را در جستجوی موبایل مشاهده کنم، یک فیلتر برای جستجوهای حاوی «SEO» در دستگاه‌های تلفن همراه اضافه می‌کنم. اگر بخواهم نتایج را حتی بیشتر به پست‌های وبلاگ بازاریابی محدود کنم، فیلتر دیگری برای صفحات حاوی URL خاص اضافه می‌کنم. در  sitemaps  می‌توانید ببینید که گوگل آخرین بار کی نقشه سایت شما را خوانده و چند URL ایندکس شده است. هنگامی که نقشه سایت خود را ساختید، آن را با استفاده از ابزار نقشه سایت google search console ارسال کنید . از سال ۱۳۹۴ شروع به‌کار کردیم و هدف ما کمک به شما برای ساخت یک کسب‌و‌کار اینترنتی موفق است.

قبل از اینکه شروع به راه‌اندازی حساب سرچ کنسول Google خود کنیم، باید مراحل تأیید مالکیت و گزینه‌هایی که می‌توانید انتخاب کنید را توضیح دهیم. این نکته را نیز به یاد داشته باشید سبز بودن این علامت به این معنی نیست که سایت شما حتما جایگاه خوبی در صفحه نتایج گوگل خواهد داشت بلکه فقط بیانگر این موضوع است که صفحه مورد نظر شما حضور دارد. حتی اگر در صفحه یازدهم گوگل هم باشید باز هم علامت سبز را خواهید دید. اما مهم است که نقشه سایت را از خود وب‌سایت هم حذف کنید، در غیر این صورت گوگل ممکن است آن را به خاطر بسپارد و دوباره به آن سر بزند. نرخ کلیک پایین به این معناست که برای افزایش بازدیدها از نتایج جستجو، سایت نیاز به بهبود دارد. علاوه بر این، اگر یک URL در پایین صفحه نتایج جستجو قرار گرفته شده باشد و کاربر به آن بخش از نتایج جستجو اسکرول نکند، باز هم به عنوان یک نمایش محاسبه می‌شود.

لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی وب‌سایت تأثیر قابل توجهی در رسیدن شما به رتبه‌های برتر نتایج گوگل دارد. با به‌روزرسانی الگوریتم‌های گوگل طی سال‌های اخیر، دیگر همانند سابق کل وب‌سایت را پنالتی گوگل شامل نمی‌شود و فقط URL صفحه‌ای که در آن اخطار گرفته شده است، از نتایج گوگل حذف می‌شود. البته بعد از وارد کردن URL در این بخش، در صورت وجود خطا یا مشکل در آن صفحه، یک گزارش خیلی مختصر نیز برایتان نمایش داده می‌شود. بعد از طی کردن مراحل ذکرشده و تأیید هویت وب‌سایت، می‌توانید وارد سرچ کنسول شده و فرآیند آنالیز وب‌سایت خود را آغاز کنید. در روش HTML FILE باید در ابتدا فایل را دانلود کرده، سپس آن را دقیقا در روت اصلی قرار دهید.

آموزش گوگل سرچ کنسول به شما این امکان را می‌ دهد که به ‌طور کامل عملکرد سایت خود را در جستجوی گوگل پیگیری و بهینه‌ سازی کنید. این ابزار به شما داده ‌های مهمی مانند تعداد کلیک ‌ها، میزان نمایش، کلمات کلیدی جستجو شده و مشکلات ایندکس شدن صفحات را نمایش می ‌دهد. با استفاده از مشاوره تخصصی این شرکت، می‌ توانید از تمام قابلیت‌ های سرچ کنسول به ‌طور مؤثر استفاده کنید و سایت خود را در مسیر رشد قرار دهید. آموزش جامع سرچ کنسول پیشرفته به شما کمک می ‌کند تا به طور کامل از تمام امکانات این ابزار برای بهبود عملکرد سایت خود بهره‌ برداری کنید. با تحلیل این داده ‌ها می ‌توانید استراتژی لینک‌ سازی خود را بهبود بخشید. این شرکت همچنین به شما در ایجاد استراتژی ‌های بهینه ‌سازی برای بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو کمک خواهد کرد.

وقتیکه شما دکمه Validate Fix را کلیک می‌کنید، این پروسه ممکن است چند روزی طول بکشد و از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی خواهد شد. سرچ کنسول بلافاصله بعد از کلیک Validate Fix توسط شما شروع به چک کردن تعدادی از صفحات می‌کند. اگر صفحه‌ای با این مشکل پیدا کرد، اعتبار سنجی به پایان می‌رسد و وضعیت خطا بدون تغییر باقی خواهد ماند. اگر صفحاتی که چک می‌کند این خطا را نداشته باشند، اعتبارسنجی با وضعیت Started به کار خودش ادامه خواهد داد. اگر خطاهایی با مدل‌های دیگر پیدا شد به لیست جداگانه‌ای از خطاها اضافه می‌شود و اعتبارسنجی همچنان ادامه خواهد داشت. از طریق این بخش می‌توانید صفحه‌های سایتتان را بررسی کنید و اگر صفحه‌ای از سایت شما در گوگل ایندکس نشده بود، آن را به‌صورت دستی به گوگل معرفی کنید.

سرچ کنسول گوگل یا Google Search Console که به اختصار GSC نیز شناخته می شود یکی از مهم ترین ابزار سئوی حرفه ای سایت است. بخش Index Status در نسخه قبلی گوگل سرچ کنسول، شماتیکی از تعداد یو آر ال های ایندکس شده از سایت را در یک سال اخیر به نمایش می گذاشت. گزارش AMP در گوگل سرچ کنسول به شما اجازه می دهد تا به بررسی و زیرنظر گرفتن صفحات AMP بپردازید. شما می توانید با استفاده از امکانات این بخش هر گونه مشکلی در پیاده سازی AMP را مشاهده کنید. همچنین در صورت اعمال تغییرات و اطمینان از رفع مشکل می توانید از ابزار AMP Test گوگل استفاده کنید. با آمدن هر سال داده های آماری جدید به گوگل سرچ کنسول اضافه می شود.

با استفاده از آن می‌توانید کلمات کلیدی و تکرار آن‌ها را در صفحات مختلف سایت بررسی کنید. این ابزار می‌تواند تمام صفحات سایت شما را اسکن کرده و نواحی با تکرار زیاد کلمات کلیدی را شناسایی کند. این خطا مربوط به تغییرات ناگهانی در چیدمان صفحه (Layout Shifts) است که باعث می‌شود عناصر صفحه به طور ناخواسته جابه‌جا شوند. این اتفاق معمولاً زمانی رخ می‌دهد که عناصری مانند تصاویر، تبلیغات، iframeها یا فونت‌ها بعد از بارگذاری اولیه صفحه، باعث تغییر اندازه یا موقعیت سایر عناصر می‌شوند. این خطا می‌تواند تجربه کاربری را به شدت تحت تأثیر قرار دهد، زیرا کاربران ممکن است به اشتباه روی دکمه‌ها یا لینک‌ها کلیک کنند. سرچ کنسول گوگل (همان وبمستر تولز قدیم) از مهم‌ترین سرویس‌هایی است که می‌توانید برای تحلیل و بررسی وب‌سایت خود از آن استفاده کنید.

دوباره به کنسول جستجوی گوگل بروید ، دامنه قدیمی را انتخاب کنید و به تنظیمات بروید و روی تغییر آدرس کلیک کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر درمورد بحث نقشه سایت و نحوه اتصال آن به سرچ کنسول می توانید به مقاله سایت مپ مراجعه کنید. Google Search Console یک سرویس رایگان است؛ که توسط Google ارائه می شود و به شما کمک می کند تا حضور سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل نظارت، حفظ و عیب یابی کنید. Keyword Stuffing یک تکنیک اشتباه و آسیب‌زننده است که برای بهبود رتبه‌بندی طراحی شده اما ممکن است به جریمه‌های گوگل منجر شود و تجربه کاربری منفی ایجاد کند. Keyword Stuffing به معنی استفاده افراطی و غیرطبیعی از کلمات کلیدی در متن است که معمولاً با هدف بهبود رتبه در نتایج جستجو انجام می‌شود.

نمایش سوالات متداول (FAQ) در نتایج جست و جو مدتی است که برای جستجوی فارسی نیز فعال شده‌ است. این قابلیت نیز یکی از امکاناتی است که گوگل برای کاربران خود ایجاد کرده تا به شکل بهتری پاسخگوی سوالات آن‌ها باشد. شما می‌توانید این اسکیما را برای صفحات مختلف وب سایتتان تعریف کنید و از طریق قسمت FAQ در سرچ کنسول آن را تحلیل و مدیریت نمایید. در بخش FAQ سرچ کنسولی گزارشی شامل روند خطاها و موارد معتبر نشان داده می‌شود. با استفاده از این گزارش شما می‌توانید اسکیما FAQ را به راحتی مدیریت و خطاهای آن را برطرف نمایید.

با انتخاب Total Click، Average CTR،  Average positions صفحات به ترتیب تعداد کلیک از بالا به پایین به شما نمایش داده می‌شوند. به عباراتی که کاربران برای یافتن سایت های مرتبط در سرچ گوگل استفاده می‌کنند اصطلاحا یک کوئری گفته می‌شود. اما قبل از شروع اموزش سرچ کنسول به عنوان کارشناس سئو یا کرفرما به توضیحی مختصر درباره متریک‌‌های مختلف در سرچ کنسول می‌پردازیم. اگر نمی دانید کارشناس سئو کیست در مقالات دیگر به طور کامل در این باره توضیح داده ایم. قسمت Change of address نیز برای مواردی است که قصد دارید آدرس دامنه سایت خود را تغییر دهید. در صورت انتقال سایت به دامنه جدید با تغییر آدرس در این قسمت، تغییر دامنه سایت را به عنوان مالک سایت به گوگل اطلاع می‌دهید.

این به‌روزرسانی‌ها به طور منظم برای شناسایی و حذف سایت‌هایی که از روش‌های غیرقانونی مانند کیورد استافینگ استفاده می‌کنند، اجرا می‌شود. اگر یک فروشگاه کفش بخواهد با کلمه کلیدی «کفش ارزان» رتبه بگیرد، ممکن است عباراتی مانند «کفش ارزان برای خرید کفش ارزان از فروشگاه کفش ارزان» را در متن یا بخش‌های مختلف صفحه بارها و بارها تکرار کند. در صورت نیاز به هرگونه مشاوره در زمینه امنیت سایت، طراحی سایت در شیراز و یا خدمات سئو سایت در شیراز میتوانید با تیم مجرب بهترین شرکت طراحی سایت در شیراز شیراز وب تماس بگیرید. برای دریافت اطلاعات بیشتر از بخش Links، کافیست روی هر لینک کلیک کنید تا اطلاعات بیشتری از آن‌ها در اختیارتان قرار گیرد. توجه کنید که فرآیند جمع‌آوری اطلاعات از وب‌سایت شما ممکن است چند روزی تأخیر داشته باشد بنابراین باید کمی صبور باشید.

Testing tools که معنای آن ابزارهای آزمایشی است در گوگل سرچ کنسول جدید به وب مستران و سئوکاران کمک می کنند تا وب‌سایت خود را به شکل بهتری بهبود ببخشند. با استفاده از این بخش می‌توانید اطلاعاتی دقیق درباره وضعیت crawling و ایندکس شدن صفحات وب‌سایت خود به‌دست آورید. همچنین از طریق ابزار fetch as google که در این بخش قرارگرفته، درخواست ایندکس شدن صفحه موردنظر خود را به گوگل ارسال کنید. در این قسمت می‌توانید تعداد کلیک‌ها و impressions را برای هرروز مجزا ببینید. به‌صورت پیش‌فرض گوگل سرچ کنسول اطلاعات مربوط به بازه یک نیمه‌شب تا نیمه‌شب بعدی را نشان می‌دهد که از طریق فیلتر زمانی می‌توانید اطلاعاتی از بازه‌های زمانی دلخواه خود را ببینید.

گوگل سرچ کنسول مهم ترین ابزار سئوی سایت و در اصل آمارگیر گوگل است. همچنین مراحل نصب سرچ کنسول را به همراه تصاویر هر مرحله آورده ایم. گزارش نقشه سایت در سرچ کنسول گوگل دیدی از آنچه در وبسایت می افتد را به شما می دهد. این ها خطاهایی هستند که در نقشه سایت وجود داشته و بر روی سایت تاثیر گذار خواهند بود. با کلیک روی گزینه settings پنجره‌ای مشابه تصویر بالا برای شما باز خواهد شد.

URL inspection گوگل سرچ کنسول یکی از مهم‌ترین بخش‌های آن به شمار می‌رود. از طریق این قسمت گوگل سرچ کنسول می‌توانید خطاها و مشکلات موجود در صفحات وب‌سایت خود را مشاهده و رفع کنید. در سایت گوگل سرچ کنسول شما با امکانات بسیار مفید و مناسبی برای بهبود عملکرد وب‌سایت خود در نتایج گوگل روبرو می‌شوید. بنابراین بررسی این امکانات به شما کمک می‌کند نقاط قوت خود را بیابید و درنتیجه با برطرف کردن ضعف‌ها و قوت بخشیدن به نکات مثبت، در بهینه‌سازی و کسب رتبه بالا در نتایج گوگل موفق شوید. گوگل سرچ کنسول (Google Search Console) یک ابزار رایگان مدیریت سایت و سئو است که توسط گوگل ارائه‌شده است.

با کلیک روی هر یک از این دسته‌ها می‌توانید جزئیات مربوط به آن بخش و لینک‌های قرار گرفته در آن را به طور کامل مشاهده نمایید. با این حال، کارایی‌های زیاد سرچ کنسول گوگل باعث می‌شود که این ابزار برای کمک به بهبود عملکرد جستجو و جذب ترافیک بیشتر برای وب‌سایت، مهم و ضروری باشد. من یک استراتژیست محتوای SEO هستم، به این معنی که به شدت از گوگل سرچ کنسول استفاده می کنم اما نیازی به تغییر هیچ تنظیماتی ندارم، بنابراین من یک مالک تفویض شده هستم. اعضای تیم وبلاگ نویسی ما که از گوگل سرچ کنسول برای تجزیه و تحلیل عملکرد وبلاگ و پست استفاده می کنند، کاربران کامل هستند. در این بخش شما می‌توانید دامنه‌های جدید معرفی کنید، دامنه‌های قبلی ثبت‌شده را حذف کنید یا برای کاربران سطح دسترسی ایجاد کنید و یا نشانی سایت را تغییر دهید. SEMrush یکی از ابزارهای قوی سئو است که می‌تواند به شما کمک کند تا کلمات کلیدی تکراری یا استفاده‌شده بیش از حد در محتوا را شناسایی کنید.

یک کد(اصولا به این کد مقدار یک رکورد گفته می‌شود) به شما داده می‌شود که باید آن را کپی کنید و در مرحله‌های بعدی از آن استفاده نمایید. میزان کرال باجت پائین می تواند باعث افت رته های یک سایت شود بنابراین بسیار مهم است که هر چند وقت یک بار میزان کرال باجت چک شود. یکی از عوامل مهم در کرال باجت پائین می تواند مربوط به وضعیت هاستینگ شما باشد. یکی دیگر از موارد مهم عدم آپدیت شدن محتواهای سایت و همچنین عدم درج محتوای جدید در سایت می باشد. الگوریتم‌های گوگل با گذشت زمان به حدی قدرتمند هستند که تقریبا هر عمل مشکوک را در وب سایت تشخیص می‌دهند. اما با این حال ممکن است مواردی از نگاه ربات‌های گوگل مخفی بماند.

رفع ارورهای سرچ کنسول گوگل می‌تواند بهبود قابل توجهی در سرعت بارگذاری صفحات و تجربه کاربری ایجاد کند. این فرآیند شامل شناسایی مشکلاتی است که توسط ابزارهایی مانند لایت هاوس (Lighthouse) شناسایی می‌شوند. لایت هاوس ابزاری است که توسط گوگل توسعه یافته و برای ارزیابی عملکرد، دسترسی‌پذیری، و SEO صفحات وب مورد استفاده قرار می‌گیرد. حل مشکل لایت هاوس و رفع ارورهای light house از جمله اقداماتی است که به بهبود نمره عملکرد سایت کمک می‌کند. در این مطلب از هاست ایران مگ ۶ روش کاربردی را برای ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل شرح دادیم.

با تاکید بر اهمیت استفاده از ابزارهایی مانند لایت هاوس، به نحوه شناسایی و حل مشکل لایت هاوس و رفع ارورهای lighthouse پرداخته‌ایم. همچنین، به آموزش رفع خطاهای سرچ کنسول و آموزش رفع ارورهای سرچ کنسول پرداخته و نکات کلیدی برای بهینه‌سازی وب‌سایت‌ها و بهبود رتبه‌بندی در نتایج جستجو را مطرح کرده‌ایم. سرچ کنسول ابزاری رایگان است که گوگل در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد تا بتوانند با استفاده از آن اطلاعات دقیقتری را بدست آورند. گوگل سرچ کنسول مستقیما توسط گوگل طراحی شده است و اطلاعاتی به شما ارائه می‌دهد که درهیچ یک از ابزارهای آنلاین سئو قابل ارائه نیست. ابزار گوگل وبمستر به شما کمک می‌کند تا کلیه نقاط ضعف و قوت سایت را شناسایی کرده و از سلامت و امنیت آن مطمئن شوید. ابزار سرچ کنسول در حال گذار از نسخه قدیم خود به نسخه جدید است و در این مدت بخش‌های زیادی از آن به پنل جدید منتقل شده است.

3- بعد از وارد شدن به اکانت گوگل، طبق تصویر زیر با صفحه خوش‌آمد گویی گوگل سرچ کنسول روبرو می‌شوید. در این بخش برای ثبت وب‌سایت در این سرویس گوگل، 2 راهکار برایتان وجود دارد. 1- در قدم اول برای ثبت وب‌سایت در این سرویس رایگان گوگل، لازم است روی لینک زیر کلیک کرده تا وارد سرچ کنسول گوگل شوید. در این صفحه می توانید دسترسی جدید ایجاد کنید و یا یک دسترسی را از سرچ کنسول خود حذف کنید. گزارش ریدایرکت صفحات سایت به گوگل نیز از طریق این قسمت قابل انجام است که با توجه به حجم بالای آموزش این موضوعات در مقالاتی مجزا به شرح آن‌ها خواهیم پرداخت. Core Web Vitals یا بخش فاکتورهای حیاطی از دیگر معیارهای بسیار تاثیر گذار بر وب سایت شما است.


https://daroromiekojast.ir/who-is-the-best-seo-in-urmia/