Bloomin' مارک های مدیر عامل می گوید: گوشت و غذاهای دریایی هزینه های در حال سقوط "فرصت" برای آن رستوران های زنجیره ای

مدیر عامل شرکت Bloomin' مارک های پدر و مادر شرکت رستوران های زنجیره ای مانند Outback Steakhouse و Bonefish کور

توسط ELEMENTORSITE در 4 مرداد 1399

مدیر عامل شرکت Bloomin' مارک های پدر و مادر شرکت رستوران های زنجیره ای مانند Outback Steakhouse و Bonefish کوره گفت: CNBC در روز جمعه که آن را تجربه افزایش هزینه های مواد غذایی به جای آن گوشت و غذاهای دریایی هزینه های "شده است یک فرصت" در طول بیماری همه گیر.

"وجود دارد برخی از نگرانی در مورد زنجیره تامین است. که تحقق نیست مثل ما انتظار" دیو Deno گفت: "بسته شدن بل." "ما در حال پیدا کردن که گوشت گاو, هزینه, غذاهای دریایی هزینه در واقع پایین آمدن و چیزی که ما می توانید با استفاده از."

Coronavirus همه گیر باعث شده است که قابل توجه اقتصادی اختلال به خصوص برای صنعت مواد غذایی به عنوان بسیاری از رستوران ها و بارها مجبور به توقف در شخص ناهار خوری و قطعات در زنجیره تامین شکسته شد. برخی از زنجیر مانند وندی به طور موقت تجربه کرده, گوشت گاو کمبود در برخی از فروشگاه ها. دیگران مانند زاینده رود گفت: سود بودند که منجر به افزایش گاو, هزینه های.

Chipotle همچنین گفت: افزایش هزینه های برخی از مواد تشکیل دهنده کمک به افزایش هزینه های مواد غذایی در آن در سه ماهه اخیر. اما Chief Financial Officer John Hartung گفت: در Chipotle درآمد تماس شنبه از افزایش قیمت گوشت گاو آن را تجربه بهبود یافته پس از اوج خود در اواسط ماه مه.

سهام Bloomin' مارک های بسته بالاتر 7.43% روز جمعه به $11.56 هر. این شرکت در گزارش سه ماهه دوم درآمد $578.5 میلیون قبل از روز جمعه بل پایین در حدود 43 درصد از مدت مشابه سال پیش. قابل مقایسه با مشابه-فروش فروشگاه در سراسر نمونه کارها خود را پایین 39.4 درصد در سه ماهه.

اما از دست دادن و 74 سنت در هر سهم بود بهتر از از دست دادن $1.12 که وال استریت انتظار داشتند. علاوه بر این تمپا-شرکت بر اساس گفته های اخیر سنبله در Covid-19 مورد در فلوریدا و تگزاس تا کنون محدود بوده تاثیر بسیار زیادی در فروش روند. "به طوری که بسیار دلگرم کننده," Deno گفت.

هزینه های مصرف کننده در رستوران ها به عنوان آنها بازگشایی شده است, قوی, با, متوسط لایحه "در مورد همان عادی," او گفت:.

"ما در تحویل و carryout کسب و کار آن کمی کمتر از آنجایی که ما نمی فروش الکل در تحویل قالب," او گفت:. "ما در رستوران مهمان بررسي باقی ماند همان. ... در واقع آنچه که ما شاهد آن هستیم این است که مصرف کنندگان چیدن زیاده تر بالاتر, برش استیک زمانی که آنها سفارش."



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de
آخرین مطالب