12 بی فکر عادات آشپزخانه که شما هزینه پول

ما به طور مستقل انتخاب این محصولات—اگر شما خرید از یکی از لینک های ما, ما ممکن است کسب درآمد کمیسیون.وقتی که م

توسط ELEMENTORSITE در 25 خرداد 1399

ما به طور مستقل انتخاب این محصولات—اگر شما خرید از یکی از لینک های ما, ما ممکن است کسب درآمد کمیسیون.

وقتی که می آید به صورت حساب آب و برق چیزهای کوچک سرعت می توانید اضافه کنید. بی فکر عادات مانند خروج لامپ در یک اتاق با نور طبیعی و یا تهویه مطبوع در حال اجرا زمانی که شما در خانه نیست نه تنها اتلاف انرژی اما هزینه شما پول اضافی. اما آن را نه فقط در نرم افزار:: سازمان خود را و ذخیره سازی روال نیز می تواند تلفات در کیف بغلی خود را.

در حالی که وجود دارد فرصت را به صرفه جویی در پول در سراسر خانه خود را به عنوان معلوم آشپزخانه خود را یکی از بزرگترین مجرمان برای پول به هدر رفتن. کنجکاو چگونه آشپزخانه خود را از اقدامات ؟ در اینجا چند از بی عادات هستند که به احتمال زیاد به racking تا صورتحساب خود را:

1. بیش از پر کردن و یا پر کردن یخچال شما

آیا شما می دانید وجود دارد یک مقدار بهینه از مواد غذایی در یخچال خود نگه دارید? اگر یخچال بیش از حد شما ممکن است به طور تصادفی بلوک دریچه که نیروهای لوازم خانگی به کار سخت تر است. از سوی دیگر از آنجا که در حال حاضر سرد اقلام کمک به نگه داشتن همه چیز سرد اگر یخچال شما نه به اندازه کافی از آن استفاده خواهد کرد تا انرژی بیشتری برای خنک کردن خود را در هر زمان شما برای باز کردن درب یخچال. راه حل: هدف خود را به نگه داشتن یخچال (و فریزر) حدود 75 درصد کامل در تمام زمانها.

2. نگه داشتن وسایل متصل تمام وقت

حتی اگر دستگاه را در آن تخلیه مقدار کمی از انرژی را به آن را نگه دارید متصل در همه زمان ها است. بدیهی است که شما همیشه نمی توانید جدا از یخچال یا اجاق هنگامی که شما با استفاده از آنها, اما اگر شما می خواهید به فشار هر درصد از صورتحساب برق خود را سعی کنید به جدا کوچکتر ابزارهای مانند توستر و قهوه ساز یا کتری چای و زمانی که آنها در حال استفاده نیست.

3. پس از "بهترین" تاریخ در مواد غذایی خود را

اگر شما دور انداختن مواد غذایی فقط به خاطر اینکه از تاریخ بر روی برچسب فکر می کنم دوباره. به عنوان یک قاعده کلی مواد غذایی مورد ظاهر و بوی بهتر است شاخص های ایمنی آن از "بهترین" تاریخ (به غیر از فرمول نوزاد). با توجه به وزارت کشاورزی که برچسب فقط نشان می دهد که مواد غذایی است که به احتمال زیاد به بالاترین کیفیت ممکن.

4. خود را در حال اجرا ماشین ظرفشویی هنگامی که آن را کامل

که نیست گناه از شستشوی نیم بار از غذاهای از زمان به زمان ؟ حول چند لیوان و بشقاب در ماشین ظرفشویی ممکن است بسیار سریع تر و راحت تر از شستن دست, اما آن را نیز یک اتلاف آب و انرژی است. یک رویکرد محافظه کارانه تر با شستن دست آنچه شما نیاز دارید هنگامی که شما به آن نیاز دارید و رزرو ماشین ظرفشویی به صورت کامل لود. برای صرفه جویی در پول اضافی خاموش کردن حرارت خشک ویژگی و اجازه دهید خود را در غذاهای خشک به جای.

5. با استفاده از تنها با استفاده از لوازم

پستی بالا baggies و حوله کاغذی ممکن است آسان در خرج کردن اما آنها همچنین دو تا از بزرگترین پول wasters در آشپزخانه خود را. نه تنها آنها گران—آیا می دانید ساندویچ baggies می توانید حلقه در اطراف نیکل یک پاپ است ؟ —با استفاده از این محصولات به طور منظم در آشپزخانه خود را نیز در محیط زیست است. سعی کنید به جای کاغذ حوله با پارچه میکرو (آنها محکم برای تمیز کردن به هر حال!) و باز خود را baggies برای استفاده مجدد tupperware.

6. ذخیره سازی خود را تولید و نادرست

خرید میوه های تازه و سبزیجات تنها به از دست دادن آنها را فقط چند روز بعد از آن (چه به قالب و یا بیش-آمادگی) است مانند پرتاب پول (و کاملا مواد غذایی خوب!) پایین تخلیه. کلید به مدت طولانی در تولید و ذخیره سازی. دانستن که سبزیجات به فروشگاه در یخچال و در مقابله این است که یک محل عالی برای شروع است. برای مثال همیشه فروشگاه سیب در crisper کشو یخچال خود را از آنجایی که آنها رسیدن سریع تر زمانی که آنها در دمای اتاق. و با شکننده سبزیجات مانند کاهو و کلم و تمرکز بر جلوگیری از رطوبت: سعی کنید بسته بندی آنها را در یک حوله کاغذی و بسته بندی آنها را در یک baggie قبل از قرار دادن آنها در یخچال.

ادامه مطلب: ما سعی کردیم 5 روش برای نگهداری سبزی تازه در بر داشت و یک برنده روشن

7. خود را با استفاده از ماهی تابه نچسب برای همه چیز

تابه نچسب هستند مسلما یک راه مناسب برای طبخ اما برای دماهای بالاتر از یک کتری ریخته گری آهن ممکن است یک گزینه بهتر است. بارها و بارها در معرض یک ماهی تابه نچسب را به حرارت بالا است یک راه عالی برای خراب شدن آن به سرعت به هدف به استفاده از مال شما تنها با کاهش دما مواد غذایی. (یکی دیگر از سریع راه برای خراب کردن یک ماهی تابه نچسب با استفاده از ظروف فلزی, بنابراین شما می خواهید برای جلوگیری از آن بیش از حد.)

8. ذخیره سازی اقلام فاسد شدنی در یخچال خود را درب

به این دلیل که درب یخچال است که در معرض بیشترین نوسانات درجه حرارت مواد غذایی فاسد شدنی مانند تخم مرغ یا لبنیات در یک خطر بسیار بالاتر از عطف بد اگر شما آنها را ذخیره کنید وجود دارد. رزرو درب یخچال خود را املاک و مستغلات برای کمتر-فرار موارد مانند چاشنی و نگه داشتن خود را, شیر, تخم مرغ و گوشت را در قفسه های که در آن آنها خواهد ماند سردتر.

9. نگه داشتن خود را در یخچال و در درجه حرارت اشتباه

آن را احتمالا تعجب که یخچال خود را با این نسخهها کار بهترین در یک بسیار خاص و متوسط: بین 35 و 38 درجه فارنهایت است. اگر یخچال شما هر گرم از مواد غذایی خود را در معرض خطر است برای خراب با سرعت بیشتری (به خصوص اگر شما برای باز کردن درب زیادی). و اگر یخچال شما هر سردتر شما به هدر رفتن انرژی (و خطر یخی تولید). اگر یخچال شما ندارد درجه حرارت خاص نشانه گذاری بر روی شماره گیری شما می توانید سرمایه گذاری در ارزان قیمت یخچال و فریزر دماسنج به جای.

10. باز کردن یخچال خود را بیش از حد

ایستاده در مقابل یخچال خود را با درب باز است و هرگز یک ایده عالی است. دیگر شما را ترک درب باز بالاتر از دمای داخل را افزایش می دهد—معنی یخچال خود را در حال رفتن به مجبور به کار سخت تر و استفاده بیشتر از انرژی برای بازگشت به خود را از پیش تنظیم درجه حرارت.

11. نه برچسب زدن مواد غذایی منجمد

اگر شما مطمئن نیستید آنچه که آیتم رمز و راز در پشت خود فریزر است که شما احتمالا رفتن به بازی شیر یا خط آن است. برای جلوگیری از فریزر سردرگمی (و تلف غذا) را یک عمل شوی و دوستیابی همه چیز شما مسدود است.

12. به درستی بسته بندی مواد غذایی

این ممکن است واضح به نظر می رسد اما اگر شما می خواهید کیسه های خود را از تراشه یا حبوبات به آخرین تا زمانی که ممکن است بدون گرفتن بیات نیست فقط رول بالای کیسه بسته شده است. مواد غذایی خود را باقی می ماند دیگر لایو اگر شما با استفاده از یک کلیپ! این $2-یک قطعه Gripstic پر کردن کیسه های مورد علاقه از تیم ما.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن