نه تنها چین و روسیه، بلکه متحد آمریکا، ترکیه نیز می گوید که نشست دموکراسی بایدن «بسیاری از آنها را زیر سؤال ببرند».

[ad_1] در حالی که رقبای اصلی ایالات متحده، چین و روسیه در خط مقدم انتقادهای بین المللی از نشست دموکراسی جو با

توسط ELEMENTORSITE در 28 آذر 1400
[ad_1]

در حالی که رقبای اصلی ایالات متحده، چین و روسیه در خط مقدم انتقادهای بین المللی از نشست دموکراسی جو بایدن، رئیس جمهور جو بایدن، که در اوایل ماه جاری در میان بیش از 100 کشور برگزار شد، قرار داشتند، ترکیه، متحد آمریکا که از آن اجتناب شده بود، اظهار داشت که نسبت به این مجموعه بدبینی بسیار بیشتری دارد.

سفارت ترکیه در واشنگتن گفت: «فهرست میهمانان نشان می دهد که مصلحت سیاسی بر ملاحظات واقعی دموکراتیک ارجحیت دارد. نیوزویک. «بسیاری به انگیزه واقعی این اجلاس شک دارند.

غیبت آنکارا در دعوت نامه های 111 فهرستی بحث و جدل را برانگیخته است، زیرا ترکیه یکی از اعضای ائتلاف نظامی ناتو و دومین تامین کننده بزرگ نیرو پس از ایالات متحده است. مجارستان تنها کشور عضو ناتو بود که در این فهرست باقی ماند و تنها کشور اتحادیه اروپا بود که دعوت نشد و همین امر باعث شد بوداپست از نمایندگی مشترک اتحادیه اروپا در این رویداد جلوگیری کند.

سفارت مجارستان در واشنگتن پاسخی نداد نیوزویکدرخواست نظر همتای ترک او از نظام دموکراتیک ترکیه دفاع کرد.

سفارت ترکیه گفت: «قدرت‌های دموکراتیک ترکیه بدون تردید است. تجربه این کشور با حکومت دمکراتیک مستقیم از اکثر دموکراسی های غربی قدیمی تر است.

سفارت گفت: «مانند همه دموکراسی‌های واقعی، دموکراسی در ترکیه یک کار در حال پیشرفت است».

حدود یک هفته قبل از اجلاس، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت که "هر دموکراسی در حال انجام است و این بدان معنا نیست که ما مهر تایید مخالف یا مهر منفی را برای افرادی که دعوت نشده اند می دهیم."

با این حال، آنکارا بر این باور است که این تصمیم باعث تنش بیشتر روابط بین دو متحد می شود، که در حال حاضر در چندین موضوع با هم اختلاف دارند.

سفارت ترکیه اعلام کرد: «عدم حضور ترکیه در نشست سران مایه تاسف است و با عزم مشترک ما برای جلوگیری از سوء تفاهم و توسعه روابط دوجانبه مطابقت ندارد».

ترکیه، اردوغان، ایالات متحده آمریکا، بایدن، G20، رم
رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه و جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در نشست سران G20 در مرکز کنگره La Nuvola Roma در 31 اکتبر در رم، ایتالیا شرکت کردند. غیبت ترکیه در نشست دموکراسی بایدن، که در عمل از 9 تا 10 دسامبر برگزار شد، روابط بین متحدین آنکارا و واشنگتن را بیشتر تیره کرد. برندان اسمیالووسکی / خبرگزاری فرانسه / گتی ایماژ

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه، یک روز پس از کنفرانس مطبوعاتی ساکی، در پاسخ به این سوال که آیا ترکیه و مجارستان از فهرست حذف شده‌اند، به یورونیوز گفت که این رویداد یک "اجلاس سران دموکراسی و نه دموکراسی" است.

بلینکن گفت: «ما در مورد تجدید و احیای دموکراسی صحبت می کنیم، که از بسیاری جهات، در برخی موارد از داخل و در برخی موارد از خارج به چالش کشیده می شود. بنابراین، ما کشورها را در عمل گرد هم می‌آوریم تا از تجدید دموکراسی در داخل حمایت کنند و گام‌های مشخصی برای انجام این کار برمی‌داریم، اما همچنین در حال بررسی این هستیم که چگونه می‌توانیم از دموکراسی‌هایی که در سراسر جهان به چالش کشیده می‌شوند حمایت کنیم.»

این دیپلمات ارشد آمریکایی از یک "رکود دموکراتیک" در سراسر جهان صحبت می کند و استدلال می کند که "یکی از عمیق ترین چالش ها و درگیری های زمان ما بین خودکامگی ها و دموکراسی ها است و دموکراسی ها باید نشان دهند که می توانند نتایج واقعی را برای مردم خود به ارمغان بیاورند و ارائه دهند." "."

بلینکن در پاسخ به سوالی درباره روابط آمریکا و ترکیه گفت که دو کشور علیرغم اختلافاتشان به همکاری با یکدیگر ادامه خواهند داد.

بلینکن گفت: "ما روابط بسیار مهمی با ترکیه داریم. این کشور یک متحد در ناتو است." و این راز نیست که ما نیز تفاوت هایی داریم، اما ما از طریق آن تفاوت ها کار می کنیم. ما همچنین در حال کار برای تعمیق همکاری در بسیاری از زمینه ها هستیم."

وی افزود: "ما متعهد هستیم که از طریق اختلافات موجود تلاش کنیم و برای تقویت اتحادی که به عنوان اعضای ناتو داریم تلاش کنیم."

سیاست ترکیه در طول قرن ها از زمان تأسیس جمهوری توسط مصطفی کمال آتاتورک پس از فروپاشی امپراتوری عثمانی، دستخوش تغییرات زیادی شده است. امروز، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه خود را به عنوان قدرتمندترین رهبر کشور معرفی کرده است.

اردوغان ابتدا در سال 2003 به عنوان نخست وزیر به قدرت رسید و تا سال 2014 در این سمت بود و پس از آن به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و پس از آن همه پرسی برای دادن اختیارات بیشتر به ریاست جمهوری برگزار کرد و کل دفتر نخست وزیری را منحل کرد. ماموریت اردوغان فراز و نشیب روابط با واشنگتن را پوشش می دهد و چهار دولت ایالات متحده را پوشش می دهد، اما اجلاس سران دموکراسی به نقطه پایینی در روابطی رسیده است که در سال های اخیر به دلیل تعدادی از مسائل مهم آسیب دیده است.

در سوریه، دو کشور برای اولین بار یک دهه پیش برای حمایت از شورش علیه رئیس جمهور بشار اسد ملاقات کردند، اما ایالات متحده بعداً حمایت خود را به نیروهای دموکراتیک سوریه به رهبری کردها، گروهی که ترکیه با کارگران غیرقانونی کرد مرتبط می‌داند، تغییر داد. حزب (PKK). آنکارا و واشنگتن این گروه را یک سازمان تروریستی می دانند.

در مورد روسیه، ترکیه بیگانگی ناتو از ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را دنبال نکرده و خرید سامانه موشکی زمین به هوای اس-400 روسیه را انتخاب کرده است. این خرید منجر به تحریم های ایالات متحده بر اساس قانون ضد آمریکایی ضد تحریم (CAATSA) شد.

ترکیه مدعی است زمانی که ایالات متحده از ارائه باتری های ضد هوایی پاتریوت خودداری کرد، مجبور به خرید اس-400 شد.

سفارت ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ترکیه در غیاب جایگزین‌های مناسب از سوی متحدانش از جمله ایالات متحده مجبور به خرید سامانه‌های اس-400 شده است». "تحریم های یکجانبه CAATSA علیه ترکیه غیرقابل قبول و ناعادلانه است. این تحریم ها همچنان به روابط ما آسیب می زند. متحدان نباید در صورت عدم توافق به تحریم متوسل شوند. در عوض، ما باید طرفدار گفتگو و دیپلماسی باشیم."

سفارت با ارائه نمونه هایی از لغو تحریم های آلمان به دلیل مشارکت در خط لوله گاز نورد استریم 2 روسیه به اروپا و امتناع احتمالی CAATSA که در حال بررسی قرارداد خود با هند است، گفت: معتقد است این امر زمانی ممکن است که اراده سیاسی وجود داشته باشد. سامانه اس-400

سفارت گفت: ما به تعامل سازنده با ایالات متحده برای دستیابی به یک توافق قابل قبول دوجانبه در مورد این موضوع ادامه خواهیم داد.

جو، بایدن، اجلاس سران، دموکراسی
جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، در حال تماشای یک صفحه ویدئویی است که شرکت کنندگان در اجلاس سران دموکراسی را به عنوان سخنان مقدماتی در سالن دادگاه جنوبی در 9 دسامبر در واشنگتن دی سی نشان می دهد. لیست مهمانان شامل رهبران 110 کشور و تایوان است، اما نه چین، روسیه، ایران، عربستان سعودی، ترکیه یا تعدادی از کشورهای با نفوذ دیگر. تراشه Chomodeville / Getty Images

فهرست دعوت شدگان به اجلاس سران دموکراسی شامل تعدادی از کشورهایی که ایالات متحده با آنها در حال جنگ است، از جمله چین و روسیه، و همچنین بلاروس، کوبا، میانمار، کره شمالی، ایران، سوریه و ونزوئلا نیست.

اما شرکای آمریکایی مانند اردن، عربستان سعودی، امارات متحده عربی و ویتنام را نیز از دست داد. تنها کشورهایی که در خاورمیانه گنجانده شده‌اند عراق و اسرائیل بودند، در حالی که آسیای مرکزی به‌طور کامل کنار گذاشته شد و تنها کمتر از دوسوم کشورهای آفریقایی از این منطقه خارج شدند. پاکستان، یکی از چهار کشور آسیای جنوبی در فهرست مهمانان، تنها کشوری بود که در حالی که هند، مالدیو و نپال حضور داشتند، دعوت را رد کرد.

این تقسیم‌بندی‌ها به ویژه از سوی پکن و مسکو که نمایندگان آنها در واشنگتن مقاله مشترکی در ماه گذشته نوشتند، مورد محکومیت قرار گرفته است. منافع ملی انتقاد از این رویداد روسای جمهور شی جین پینگ و ولادیمیر پوتین نیز در جریان نشست مجازی خود در روز چهارشنبه به نشست سران و ایده های بزرگتر برای دموکراسی اشاره کردند.

به گفته وزارت امور خارجه چین، وی "تاکید کرد که دموکراسی یک آرمان عالی و ارزش مشترک همه بشریت و همچنین حقی است که مردم همه کشورها از آن برخوردارند."

وی افزود: "دموکراتیک بودن یا نبودن یک کشور و چگونگی تحقق بهتر دموکراسی را تنها می توان به مردم خود واگذار کرد تا تصمیم بگیرند. امور بین المللی باید توسط همه کشورها از طریق رایزنی اداره شود." ترویج دموکراسی بیشتر در روابط بین‌الملل و حفظ چندجانبه‌گرایی واقعی، انتظار مردم و روند حاکم بر زمانه است.»

پوتین، به نوبه خود، گفت که چین و روسیه به عنوان نیروهای مسئول عمل می کنند و از یک برنامه بین المللی متحد کننده علیه همه گیری حمایت می کنند و از ماهیت واقعی دموکراسی و حقوق بشر حمایت می کنند و آنها را به دژ واقعی چندجانبه گرایی تبدیل می کنند. عدالت و برابری بین المللی، "به گفته کرملین.

دیدگاه مسکو توسط آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در ایالات متحده در مصاحبه ای گسترده با نیوزویک در روز جمعه.

آنتونوف گفت: «هیچ کشوری حق ندارد قضاوت کند که چه کسی «دموکراتیک» است و چه کسی نیست. "

آنتونوف گفت: «به همین دلیل است که ما اصرار داریم که استفاده از دیپلماسی مبتنی بر ارزش را متوقف کنیم.


[ad_2]
https://20khababr.ir https://afkharebartar.ir https://akhabarebartar.ir https://andnews.ir https://avatefepak.ir https://baranmajale.ir https://behtaringam.ir https://daltek.ir https://elmitarin.ir https://fardayeashena.ir https://forbos.ir https://foxirani.ir https://gisoon.ir https://hodhodirani.ir https://iranisard.ir https://kahkashani.ir https://lasttimes.ir https://lilaki.ir https://livejame.ir https://magirani.ir https://majaleiranian.ir https://mervina.ir https://mineralnews.ir https://modirezard.ir https://momon.ir https://moniseh.ir https://nationaliran.ir https://netcrafti.ir https://news-single.ir https://newsexpress.ir https://newslife.ir https://newsspot.ir https://newsteen.ir https://nikmag.ir https://officemag.ir https://okaziyon.ir https://one-news.ir https://pandamag.ir https://parsroids.ir https://patris-fun.ir https://senatornews.ir https://seratmag.ir https://sibala.ir https://sohanian.ir https://sosokan.ir https://tazekhabari.ir https://technoirani.ir https://timesirani.ir https://yamorani.ir https://yandexkhabari.ir https://abdoosnews.ir https://zehnenoandinsh.ir https://abestanews.ir https://abtinnews.ir https://akhbarebartaaar.ir https://akhbaremaaaa.ir https://akhbareshomaaa.ir https://akhshijnews.ir https://atrinnews.ir https://atroticnews.ir https://atshnews.ir https://bashariatemrooz.ir https://dastesalamatt.ir https://dostemansalam.ir https://elementorsite.ir https://emrooztafahom.ir https://ensanedirooooooz.ir https://etelaresankhabar.ir https://examplenews.ir https://fardaalefba.ir https://gisooyekhabar.ir https://halohekayatha.ir https://hashtadonoh.ir https://hekayatfardayeemaaa.ir https://honarmandkhabar.ir https://istgaheshomareyek.ir https://ketabkhoooon.ir https://kimyagaaaar.ir https://markazeakhbar.ir https://masternewss.ir https://mohamadrezasite.ir https://morvarideasia.ir https://mramins.ir https://naserinews.ir https://nasermr.ir https://newsamins.ir https://newsatropat.ir https://newscenterals.ir https://newsmineral.ir https://newsouls.ir https://newspishgamannn.ir https://newssalam.ir https://newsshans.ir https://newsworlds.ir https://parinews.ir https://patris-music.ir https://poshtibannews.ir https://powernewss.ir https://recordejadid.ir https://salamnewws.ir https://23ncfst.ir/ https://amiran-carpet.ir/ https://armanenergytec.ir/ https://blogenews.ir/ https://blogkhoon.ir/ https://bvfars.ir/ https://charsounews.ir/ https://chsnews.ir/ https://dezfil.ir/ https://dmwebmaster.ir/ https://dota2news.ir/ https://erfanhd.ir/ https://etminan110.ir/ https://faratarazkhabar.ir/ https://farsgardi20.ir/ https://footynews.ir/ https://goto98.ir/ https://ilyarkhabar.ir/ https://ir2khabar.ir/ https://iranalmanac.ir/ https://irandaryafest.ir/ https://khabarehaft.ir/ https://khabarontime.ir/ https://lolsms.ir/ https://maadgig.ir/ https://masoudtb.ir/ https://mp3news.ir/ https://music-ha.ir/ https://nakhlestankhabar.ir/ https://newcharge.ir/ https://news-links.ir/ https://news180.ir/ https://pimn.ir/ https://prmf.ir/ https://pvnews.ir/ https://rejawnews.ir/ https://sahab-co.ir/ https://samanbarg.ir/ https://semanews.ir/ https://shirinonews.ir/ https://soheilesonghor.ir/ https://tacity.ir/ https://taktanews.ir/ https://tarabaranmag.ir/ https://telegram-persian.ir/ https://tfcenter.ir/ https://trika.ir/ https://velninews.ir/ https://vidnaz.ir/ https://wajnews.ir/ https://your-news.ir/ https://zangannews.ir/ https://2016downloadnew.ir/ https://paxsolomusic.ir/ https://daryamedia.ir/ https://andikakhabar.ir/ https://seo-pbn.ir/ https://ghezelwich.ir https://panaztebtabriz.ir https://shayna-net.ir https://kanooneslamshahr.ir https://raynuts.ir https://honare2.ir https://itsama.ir https://flingpet.ir https://foreverpro.ir https://fraeesi.ir https://gkhabar.ir https://18amlak.ir https://pooyesh-khabar.ir https://matsef.ir https://photo-land.ir https://tabarestan118.ir https://disachain.ir https://chikaapp.ir https://mahestan18.ir https://radyaabkala.ir https://c-civil.ir https://saeeed.ir https://copytops.ir https://modirsearch.ir https://shz1music.ir https://m-khosravi.ir https://iranhayashi.ir https://iranian-dress.ir https://gigblog.ir https://basitcg.ir https://mashhadhekmat.ir https://rahetamin.ir https://radolyamani.ir https://bnemati.ir https://face-wood.ir https://tourvare.ir https://centertasisat.ir https://bidarirafsanjan.ir https://namahaa.ir https://30pp.ir https://script-tabadol-link.ir https://simayesarbedar.ir https://pakdashtiha.ir https://rentacars.ir https://2019movies.ir https://ekar24.ir https://saber-ramezani.ir https://teb-saharsina.ir
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن