مردمی که در زیر سایه مرتفعترین آتشفشان جزیره جاوه اندونزی زندگی میکنند، از فورانی که خاکستر را به هوا پرتاب کرده و روستاهای اطراف را پوشانده است، فرار میکنند.
فوران ناگهانی قله Semeru در منطقه Lumajang در شرق جاوه در حوالی ساعت 2:50 بعد از ظهر روز شنبه به وقت محلی باعث ایجاد هشدار شد. روزنامه محلی دتیک نیوز گزارش داد که حداقل 10 نفر به دلیل جراحات سوختگی تحت درمان هستند.
به گزارش آسوشیتدپرس، توریکول حق، رئیس منطقه به رسانه های محلی گفت که خاکسترها "چندین روستا را به تاریکی تبدیل کرد."
وی گفت که جاده و پل ارتباطی لوماجانگ و شهر مالنگ در نزدیکی آن قطع شده و عملیات تخلیه ادامه دارد. او به رویترز گفت: «این یک وضعیت بسیار فوری و سریع از زمان انفجار است.
این فوران همزمان با رعد و برق و باران بود که گدازه ها و زباله ها را به گل غلیظ منتقل کرد.
صدها نفر به خاطر امنیت خود به پناهگاه های موقت منتقل شده یا منطقه را ترک کرده اند. ویدئویی دراماتیک که در شبکههای اجتماعی به اشتراک گذاشته شده است، افرادی را نشان میدهد که چهرههای غرق باران آمیخته با گرد و غبار آتشفشانی در حال دویدن هستند تا از ابر عظیم خاکستر در امان بمانند.
به گزارش خبرگزاری محلی کومپاس تی وی، ساکنان منطقه پرونوجیوو گفتند که حدود 30 خانه در مسیر جریان گدازه فرو ریخته است.
پستهای رسانههای اجتماعی ویدیوهایی از افراد پوشیده از خاکستر را نشان میداد. یک کاربر در کنار ویدیویی از مردمی که از میان ابر خاکستر راه میافتند، نوشت: «دعا برای #semeru».
آژانس کاهش بلایای اندونزی (BNPB) گفت مناطق آسیب دیده شامل بسوک کوبوکان، روستای ساپیتارنگ، شهرستان پرونوجیوو و لوماجانگ است.
وی در توییتی نوشت: بهمنهای بهمن با فاصله سرخوردن تقریباً 500 تا 800 متر مشاهده میشوند که مرکز بهمن تقریباً 500 متر زیر دهانه قرار دارد.
این در یک توییت گفته شده استطبق یک ترجمه، تیمهای وی برای انجام نظارت، ارزیابی سریع، جمعآوری دادهها، تخلیه و سایر اقدامات به محل حادثه در بخش Candipuro-Pronojiwo رفته بودند.
سمرو آخرین بار در ژانویه فوران کرد و تلفات جانی نداشت. با این حال، با آخرین فوران، مرکز مشاوره خاکستر آتشفشانی (VAAC) در داروین، استرالیا، گفت که به نظر می رسد خاکستر از بالا جدا شده و به سمت جنوب غربی حرکت کرده است.
به گزارش بی بی سی، در همین حال، یک ناظر به خطوط هوایی هشدار داد که ابر خاکستر تا ارتفاع 15000 متری (50000 فوتی) افزایش یافته است.
کوه سمرو یکی از نزدیک به 130 آتشفشان فعال اندونزی در مجمع الجزایر با بیش از 270 میلیون نیرو است که در امتداد حلقه آتش اقیانوس آرام واقع شده است.
سمرو با ارتفاع 3676 متر (12060 فوت) مرتفعترین کوه جاوه است و از سال 1818 حداقل 55 بار فوران کرده است که 10 مورد آن کشنده بوده است.
[ad_2]
مقالات مشابه
- شرکت صادرات و واردات کالاهای مختلف از جمله کاشی و سرامیک و ارائه دهنده خدمات ترانزیت و بارگیری دریایی و ریلی و ترخیص کالا برای کشورهای مختلف از جمله روسیه و کشورهای حوزه cis و سایر نقاط جهان - بازرگانی علی قانعی
- علوم و تجهیزات آزمایشگاهی - مجله لب مایند
- "Sushant Singh Rajput Did Not Have Suicidal Personality": Actor Ankita Lokhande To NDTV
- راهول گاندی اجتماعی فاصله از Uddhav Thackeray. NCP مراحل در
- آتی سهام در حال تغییر اندکی پس از قوی دوشنبه افزایش پاول شهادت جلوتر
- وبلاگ: گزارش یک طوفان برای اولین بار از این سایت از ریزش زمین
- این تخت مکانیکی بیمارستانی دارای بدساید می باشد
- شاخص Nasdaq Composite با صعود بیش از 1% به نوبه خود مثبت برای سال داو جهش 400 امتیاز
- مرکز تصویب MiGs Sukhois, موشک, با توجه به "وضعیت فعلی"
- آیا واقعا مشاوره کنکور مفید و موثر است؟