چگونه به حذف یکی از شرکت کنندگان در یک زوم تماس تصویری و ممنوعیت آنها از پیوستن دوباره


به عنوان بیشتر و بیشتر مردم با استفاده از ویدئو کنفرانس خدمات زوم شانس چرخش رفتار و حملات تنها افزایش می دهد. اما آن را فقط “Zoombombers” شما نیاز به نگرانی در مورد. یک بحث داغ بین خانواده و دوستان و یا همکاران می تواند به نوبه خود یک وری واقعی سریع و گاهی اوقات بهترین روش اقدام به حذف شرکت کننده از این گروه تصویری جلسه در دسترس نباشد.

اگر شما در حال تجربه نژادی تهمت و نفرت سخنرانی مبتذل زبان تصاویر مستهجن و دیگر “Zoombombing” اعمال سرکش شرکت کنندگان در کنفرانس های ویدئویی شما میزبان و یا شرکت میزبان وجود دارد چند چیز شما می توانید انجام دهید. شما می توانید پرتاب آنها را در اتاق انتظار قطع آنها غیر فعال کردن دوربین خود را و یا خاموش کردن توانایی های خود را در میان چیزهای دیگر. اما به طور کامل از بین بردن آنها را بیشتر حس.

از بین بردن یکی از شرکت کنندگان نیست و تصمیم گیری را به آرامی اما گاهی اوقات لازم است به نگه داشتن جلسه خود را تحت کنترل و جلوگیری از آنها را از دوباره.

از بین بردن یکی از شرکت کنندگان از یک جلسه

برای حذف یکی از شرکت کنندگان از دیدار شما نیاز به یک میزبان و یا شرکت میزبان. در صورتی که شما شیر “شرکت کنندگان” در نوار پیمایش را انتخاب کنید و سپس شخص شما می خواهید به پا زدن کردن. از ورق عمل که به نظر می رسد ضربه بزنید “حذف شده است.”

زوم را بپرسید اگر شما مطمئن هستید که می خواهید به حذف آن شخص به خاطر آن دائمی است. آنها قادر خواهد بود برای پیوستن به جلسات آتی, اما آنها نمی قادر خواهد بود برای پیوستن به جلسه.

اگر شما اعتماد به نفس ضربه بزنید بر روی “بله” (iOS) و یا “OK” (اندروید) به طور دائم به بوت که شرکت کنندگان از این نشست است. فرد حذف خواهد شد لگد بلافاصله و دیدن چیزی شبیه به:

میزبان حذف کرده و شما از این جلسه.

اگر بوت از شرکت کنندگان تلاش به عقب بر گردیم به همان جلسه آنها پیغام زیر را ببینید.

شما قادر به دوباره پیوستن به این جلسه از آنجا که شما قبلا حذف شده توسط میزبان.

امکان حذف شرکت کنندگان برای پیوستن

اگر شما پیدا کنید که شما تمایل به حذف مردم از موعد فقط می خواهید آنها را به عقب در این جلسه شما ممکن است بخواهید برای تغییر آنچه که اتفاق می افتد زمانی که شما بوت شرکت کنندگان از گروه خود تصویری چت. به طور پیش فرض زوم خواهد ممنوعیت برداشته شود فرد به طور کامل از خاص که جلسه, اما شما می توانید تغییر دهید که.

اجازه می دهد تا شرکت کنندگان به دوباره پیوستن به جلسات باز کردن آدرس زیر در مرورگر وب خود را انتخاب و سپس ورود به سیستم زوم خود را حساب.

متناوبا, شما می توانید زوم.ما را در مرورگر خود ، روی ضربه بزنید سه صف نماد منو را در بالا سمت راست را انتخاب کنید “ورود به سیستم” و سپس وارد اعتبار خود را برای ورود به سیستم در. حرکت به تنظیمات حساب کاربری خود را; شیر خاکستری کشویی جعبه که می گوید: “نمایش” را انتخاب کنید “تنظیمات.”

مهم نیست که چگونه شما به آنجا رفته و با فعال کردن “اجازه حذف شرکت کنندگان به دوباره پیوستن به” گزینه است. هنگامی که راه روشن است شرکت کنندگان که در حال حذف از یک جلسه مجاز به پاسخ گفتن و نمی بینم “قادر به دوباره پیوستن به” پیام بالا دیده می شود.

در حالت ایده آل, شما نمی خواهید به “اجازه” تنظیم دائم به دلیل ممنوعیت باید دائم. اما اگر شما فکر می کنم شما ممکن است بخواهید به حذف کسی از یک جلسه برای اثبات یک نقطه و یا برای نشان دادن قدرت خود را به عنوان میزبان شما می توانید به نوبه خود در تنظیمات قبل از شروع جلسه. شما نمی توانید تنظیم تنظیمات خود را در اواسط جلسه به عنوان آن هنوز هم جلوگیری از آنها را از پیوستن به اگر آن را خاموش هنگامی که تماس آغاز شده است.

می خواهم به کمک ابزار هک و دریافت یک معامله بزرگ در برخی از شیرین جدید tech? بررسی تمام معاملات جدید ابزار هک فروشگاه.

پوشش عکس و تصاویر توسط نلسون اگویلار دو لا فرانترا/ابزار هک

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>