2 راهنمایی من آرزو می کنم من یاد گرفتم که قبل از من خریداری این دیگچه آهن

ما به طور مستقل انتخاب این محصولات—اگر شما خرید از یکی از لینک های ما, ما ممکن است کسب درآمد کمیسیون.

من خجالت می گویند که در حالی که من خودم صالح آشپز خانه من نیست خود ماهی تابه چدن تا آن روز. این است که من نمی خواهم به طبخ با چدن—بسیاری از دوستان من با بیحوصلگی حرف زدن در مورد تطبیق پذیری و دوام. راستش من اجتناب شود چون من مرعوب. ناآشنا عباراتی مانند “ادویه” و ترس از زنگ زدن من نگه داشته در منطقه راحتی من, آشپزی من بیکن و تخم مرغ ارزان ماهی تابه نچسب بزرگ کردم ما برای کریسمس.

من به سرعت متوجه مزایای چدن هرحال هر بالقوه معایب. اما از آنجا که من خریدم آهن در عجله و بدون انجام هر گونه تحقیقات من چند اشتباهات احمقانه در طول راه. اگر شما به طور مشابه سبز به دنیای آهن در اینجا چند چیز من آرزو می کنم من می دانستم که قبل از من به ارمغان آورد من تابه خانه.

چدن است که برای تمیز کردن آسان تر از شما فکر می کنید

تا زمانی که من هستم, پخش my dirty laundry, من به شما بگویم من شرم آور ترین چدن داستان. من شکست بسیار شهودی و مهم چدن اصل به طور تصادفی با خیساندن آن در نزول اول شب من از آن استفاده می شود. من تا به حال ساخته شده شام (به flatbread خوشمزه بود توسط راه) و سپس پا به دور از آشپزخانه به تماشای حاصل کار دو تیم نشان می دهد. شوهر من ظروف بعد از بازی ترک سینک نیمه پر از آب است. بین قرار دادن کودکان و نوجوانان ما به رختخواب و آشپزخانه تمیز کردن نه از ما به فکر تمیز کردن آهن به طور جداگانه از ما غذاهای دیگر. (آهن فلزی است پس ترک آن را در آب غوطه ور می شود آن را به روست.)

صبح روز بعد من برخی تحقیقات. برای من خیساندن است موثر ترین راه برای از بین بردن تجمع از غذاهای دیگر, اما من می خواهم نیاز به یک روش جدید است. من یاد گرفتم چند چیز است. من فرض نمی شود آن را خوب به استفاده از صابون در چدن اما در واقع شما می توانید با استفاده از ظرف صابون و یک قلم مو یا اسفنج برای تمیز کردن چدن نه فقط به عنوان زیاد صابون به عنوان شما می توانید در غذاهای دیگر. آهن به طور طبیعی انعطاف پذیر (خارج از زنگ و چیزی که پس از آن می تواند مقاومت در برابر شستشو.

اما پس از اشتباه احمقانه اولین شب داشتن آهن در هر نقطه در نزدیکی سینک مرا عصبی است. جستجو برای یکی دیگر از گزینه برای حذف سوخته-در تجمع از تابه من واقعا ساده و شگفت آور موثر روش: نمک. به جای استفاده از صابون و مواد ساینده برس من به سادگی ریخت و برخی از بزرگ نمک دانه در مناطق آسیب دیده از تابه رو یک حوله مرطوب و با استفاده از آن به مالش دادن دور. این کار مانند سحر و جادو. نمک بود فقط ساینده به اندازه کافی و اندک مقدار آب از حوله قرار داده و من بیش از حد مضطرب ذهن در سهولت. در حال حاضر من با استفاده از این روش در هر بار پاک کردم من چدن. (یک نکته: شما می توانید با استفاده از نیمی از برش سیب زمینی به جای استفاده از یک پارچه مرطوب — آن است که تنها مقدار مناسبی از رطوبت!)

شما در واقع نیازی به “فصل” خود چدن

یکی از دلایل دیگر من می خواهم مدت طولانی اجتناب شود خرید ماهی تابه چدن تا به حال با چاشنی. اساسا شما می توانید ماهی تابه چدن نچسب توسط “ادویه” آن—با نام مستعار درمان آن با نفت و سپس پخت آن است. نفت پر سوراخ در فلز و ایجاد یک پوشش است که مهر و موم به سطح است که می تواند کمک به جلوگیری از زنگ زدگی در طول زمان و نگه داشتن آهن در کلی شکل نوک بالا است.

ادویه نیست سخت اما آن گام اضافی و هر مرحله اضافی می تواند طاقت فرسا. بنابراین به جای گرفتن روغن من دوباره انجام یک کمی از recon است. من با خوشحالی به یاد دو چیز است: یکی بسیاری از مدرن چدن تابه در واقع قبل از چاشنی (بررسی با تولید کننده). برای کسانی که تابه که نمی آیند قبل از چاشنی (معدن یک نوع ارزان تر از هدف نیست) ادویه است به آسانی به عنوان به معنای واقعی کلمه پخت و پز مواد غذایی خود را.

هر بار که شما طبخ شما در حال اضافه کردن لایه های پخته در چربی و روغن که خواهد ساخت تا در طول زمان خود را در کتری برای یک پایان طبیعی (به ویژه هنگامی که شما در حال سرخ کردن با یک مقدار زیاد از نفت). بله, شما هنوز هم نیاز به تمیز کردن خود چدن و استفاده از کمی روغن هنگامی که شما طبخ اما به نظر من کسانی که خیلی راحت تر از نگرانی در مورد پخت روغن را بر روی تابه به عنوان یک گام جداگانه.

این کمی راهنمایی نیست پیشگامانه اما اگر کسی به من گفت که در مورد آنها سال پیش من را یکپارچه چدنی به آشپزخانه من روال یک مدت زمان طولانی پیش—و در حال حاضر من تابه خواهد بود کاملا چاشنی (و نه زنگ زده).

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de